Zeynep Sönmez, Fransa Açık'ta sakatlanarak çiftler maçından çekildi

Zeynep Sönmez, Fransa Açık'ta sakatlanarak çiftler maçından çekildi

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Roland Garros çiftler ikinci turunda yaşadığı sakatlık nedeniyle maçtan çekildi.

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, sezonun ikinci grand slam turnuvası olan French Open’na çiftler kategorisinde de veda etti.

Paris’te düzenlenen turnuvada Alman tenisçi Tatjana Maria ile birlikte mücadele eden Zeynep Sönmez, ikinci turda Ukraynalı tenisçiler Anhelina Kalinina ve Dayana Yastremska ikilisiyle karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk setinde 2-0 geride oldukları sırada topa yetişmek için koşan Zeynep Sönmez, reklam tabelasına takılarak düştü. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından milli tenisçi sakatlığı nedeniyle maçtan çekildi.

Zeynep Sönmez, Roland Garros’ta tekler kategorisinde de ilk turda Daria Kasatkina’ya yenilerek turnuvaya veda etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN