Aziz Yıldırım, Ali Koç'u hedef aldı! "Tutturuyorsunuz Atatürk tişörtü giyeceğiz diye..."

Aziz Yıldırım, Ali Koç'u hedef aldı! "Tutturuyorsunuz Atatürk tişörtü giyeceğiz diye..."

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, Koç'u hedef alarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gelecek ay Fenerbahçe'de yapılan başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, Koç'u hedef alan açıklamalara imza attı. Yıldırım'ın bu sözleri sonrasında gözler Koç'a çevrildi. Koç'un, Yıldırım'a nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Haziran ayında yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Ali Koç'un Süper Kupa'daki davranışlarını Atatürk üzerinden eleştirerek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bakın bu ülkede en büyük hastalık ulu önderi kullanmak. Herkeste bir hastalık var. Bir şey oldu mu Atatürk. Bir söylev olduğunda Mustafa Kemal Atatürk. Herkes ondan yararlanmak, onunla kendisini kurtarmak istiyor. Riyad'a gittiler, Atatürk ile ne ilgisi var Riyad'daki kupanın? Tutturuyorsunuz Atatürk tişörtü giyeceğiz diye. Bunları yapacaksanız daha önceden organize etsenize. konuşun bunları, yazılı verin, edin. Gitmeyecektin, o başka bir hikaye."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN