Aziz Yıldırım bir bombayı daha patlatıyor! Mourinho'dan sonra bu kez de... Taraftarlar resmen bayram edecek!

Aziz Yıldırım bir bombayı daha patlatıyor! Mourinho'dan sonra bu kez de... Taraftarlar resmen bayram edecek!

Dün yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'ye başkan adayı olduğunu ve seçimi kazanması halinde Mourinho ile anlaşacağını açıklayan Aziz Yıldırım, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de Haziran ayında yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, seçimi kazanması halinde son olarak İtalyan devi Roma'da görev yapan Jose Mourinho'yu sarı-lacivertli ekibin başına geçireceğini açıklamıştı. Yıldırım'ın bir bombayı daha patlatmaya hazırlandığı öne sürüldü.

2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Pazar akşamı deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak sarı-lacivertli ekip, Haziran ayında başkanlık seçimine gidecek.

2018 yılında yapılan seçimde başkanlığı Ali Koç'a kaybeden Aziz Yıldırım, dün yaptığı açıklamada başkan adayı olduğunu resmen açıkladı. Yıldırım, seçimi kazanması halinde Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı. Yıldırım'ın bu açıklamaları sarı-lacivertli camiada büyük heyecan yarattı.

Mourinho hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken Yıldırım'ın bir bombayı daha patlatmak için kolları sıvadığı öne sürüldü.

Taktik Mania'da yer alan habere göre; Yıldırım, seçimi kazanması halinde basketbol takımının başına Zeljko Obradovic'i getirmeyi planlıyor.

Yıldırım'ın başkanlığında 2013-2020 yılları arasında Fenerbahçe'de görev alan Sırp koç, sarı-lacivertli ekibi 2017 yılında tarihinde ilk kez EuroLeague şampiyonluğuna ulaştırarak tarihe geçmişti. Sırp çalıştırıcının Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN