Barcelona Başkanı Joan Laporta, Galatasaray Lisesi'ni ziyaret etti

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Galatasaray Lisesi'ni  ziyaret etti

Barcelona Başkanı Joan Laporta, bu akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu'nda oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş karşılaşması öncesinde Galatasaray Lisesi'ni ziyaret etti.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, bu akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray- Barcelona karşılaşması öncesinde Galatasaray Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Burak Elmas ve Galatasaray Lisesi Müdürü Murat Develioğlu ile birlikte liseyi gezen Barcelona Başkanı Laporta'ya Galatasaray Spor Kulübü'nün kurulduğu sınıf, kütüphane ve konferans salonu gösterildi.

Kulübün kuruluş hikayesinin başladığı sınıfı inceleyen Başkan Laporta, öğrencilerle kısa süreli sohbetler gerçekleştirip fotoğraf çektirdi. Laporta ve Burak Elmas, daha sonra Galatasaray Lisesi'nin karşısında bulunan Galatasaray Müzesi'ni gezdi.

"BU MUHTEŞEM MEKANIN TARİHİNİ ÖĞRENMEK İSTEDİM"

Laporta'nın ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Burak Elmas ''Barcelona’da konuşmuştuk. Galatasaray'ımızın kurulduğu ocağı, tarihini anlatmıştık. O da burayı görmek istedi. Lisemizde çok önemli bir ağırlama gerçekleştiriyoruz. Lisemizin tarihini, dolayısıyla kulübümüzün tarihini kendine anlattık'' dedi.

LAPORTA: ÇOK GÜZEL BİR MEKAN

Ziyaretten etkilendiğini açıklayan Laporta ise şunları söyledi:

"Çok güzel bir mekan. Tarihi bir eğitim kurumundayız. Barselona'dayken Burak başkan bizim mottomuzu kullanıp 'Galatasaray bir kulüpten daha öte' demişti ve lise ile bağlarını anlatmıştı. Ben de gelip bu muhteşem mekanı görmek ve tarihini öğrenmek istedim. 15. yüzyıldan gelen bu eğitim kurumunu gördüm, kulüple bağlarını öğrendim. Duygusal anlar yaşadım, Galatasaray'ın bu okulda nasıl kurulduğunu öğrendim.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN