Barcelona'dan sürpriz Frank Rijkaard hamlesi

Barcelona'dan sürpriz Frank Rijkaard hamlesi

Barcelona, teknik direktör Xavier Hernandez'in sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından harekete geçti. Başkan Joan Laporta, takımın başına kulüp efsanesi Frank Rijkaard'ı getirmek amacında.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İspanya LaLiga'da şampiyonluk yarışından kopan Barcelona oldukça zor günlerden geçiyor. Maddi anlamda büyük sıkıntıları olan Katalonya temsilcisi, sezon sonu teknik direktörü Xavier Hernandez'e elvada diyecek.

Barcelona, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Bordo-Mavili kulüp, Xavier Hernandez'in görevi bırakacağını açıklamasının ardından harekete geçti. Radio Marca'nın haberine göre Başkan Joan Laporta, takımın başına kulüp efsanesi Frank Rijkaard'ı getirmek amacında. İkili arasında görüşmeler devam ediyor.

2013'ten bu yana kulüp çalıştırmayan Frank Rijkaard, 2003 ile 2008 yılları arasında Barcelona'da çalışmış ve kulübe sayısız başarının yanı sıra Lionel Messi'yi de armağan etmişti. Hollandalı efsane, bir dönem Galatasaray'da da görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN