Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Alman devi ayrılığı resmen açıkladı...

Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Alman devi ayrılığı resmen açıkladı...

Kış transfer döneminde Sacha Boey'i kadrosuna katarak sansasyonel bir transfere imza atan Alman devi Bayern Münih, ayrılığı resmen açıkladı.

Geride bıraktığımız kış transfer döneminde Galatasaray'ın Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katan Alman devi Bayern Münih'te hareketli günler yaşanıyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan Alman ekibi ayrılığı resmen açıklayarak büyük bir sürprize imza attı.

Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisinde yer alan Bayern Münih, büyük bir sürprize imza atarak ayrılığı resmen açıkladı.

Alman ekibinden yapılan açıklamada Tuchel'in sezon bitiminde görevi bırakacağı duyuruldu. Ayrılık kararı hakkında açıklamalarda bulunan Tuchel, "Sezon sonu anlaşmamızı sonlandırma kararı aldık. Sezon bitene kadar elimizden geleni yapıp önümüzdeki hedeflere ulaşmak istiyoruz." dedi.

Tuchel hakkında alınan ayrılık kararında 30 milyon euro karşılığında takıma katılan Boey'e yalnızca 2 karşılaşmada 109 dakika forma şansı verilmesinin etkili olduğu öne sürüldü. Alman ekibinin, sezon sonunda İspanyol teknik adam Xabi Alanso ile anlaşmaya varması bekleniyor.

Bu sezon Alman devinin başında 32 karşılaşmada görev alan Tuchel bu karşılaşmalarda 22 galibiyet 3 beraberlik ve 7 yenilgi elde ederek beklentilerin altında kaldı. Alman devi son olarak Bochum'a 3-2 mağlup olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN