Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Kartal'da bir dönem resmen sona erdi: "Tüm emekleri için teşekkür ederiz"

Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Kartal'da bir dönem resmen sona erdi: "Tüm emekleri için teşekkür ederiz"

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi. Kartal, iç sahada Alanyaspor karşısında alınan yenilginin ardından ayrılığı resmen açıkladı.

Sezon başından bu yana kötü günler geçiren Beşiktaş'ta bir dönem daha sona erdi. Siyah-beyazlı ekip, ayrılığı resmen açıkladı.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan, ancak daha sonrasında tecrübeli teknik adamla yollarını ayırarak Burak Yılmaz ile çalışmaya karar veren siyah-beyazlı ekip, genç teknik adamla da yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Rıza Çalımbay'ı getirmişti.

Çalımbay yönetiminde başarısız bir görüntü ortaya koyan siyah-beyazlı ekip, iç sahada Alanyaspor karşısında alınan yenilginin ardından Rıza Çalımbay ile de yollarını ayırdığını açıkladı.

Bu sezon 3. kez teknik adam değişikliğine giden Beşitak'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzden Bilgilendirme Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir. Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır. Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay’a tüm emekleri için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Beşiktaş JK"

Kartal'ın yeni teknik adamının kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Siyah-beyazlı ekibin, yeni teknik adamı kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN