Beşiktaş çifte bombayı patlatıyor! Süper Lig'in iki yıldızı siyah-beyazlı oluyor...

Beşiktaş çifte bombayı patlatıyor! Süper Lig'in iki yıldızı siyah-beyazlı oluyor...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kartal, Süper Lig'in iki yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı ve Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Kartal, bu sezon Süper Lig'e damga vuran iki yıldızı, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verme hedefiyle transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Takvim'in haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'in iki yıldız golcüsünün peşine düştü. Kartal, bu sezon kiralık olarak transfer olduğu Gaziantep FK forması altında Süper Lig'de 21 maçta 10 gol ve 1 asiste imza atan Denis Dragus ile yakından ilgileniyor.

Denis Drăguş - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan 24 yaşındaki golcü futbolcunun bonservisi Belçika ekibi bonservisi ise Standart Liege'de bulunuyor.

Kartal, Rumen golcünün haricinde Sivasspor forması altında gösterdiği performansla gol krallığı yarışı veren Rey Manaj'a da kancayı taktı. Bu sezon kırmızı-beyazlı forma altında 26 maçta görev alarak 18 gol kaydeden Arnavut golcünün güncel piyasa değerinin 1.4 milyon euro olduğu öğrenildi.

Rey Manaj - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Fernando Santos'un iki golcünün transferi konusunda yönetime onay verdiği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin iki oyuncu için yakın zamanda kulüpleriyle görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Her iki golcünün de Beşiktaş'a transfer olma konusunda istekli olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN