Beşiktaş, eski yıldızını geri getiriyor! Taraftarları heyecanlandıran hamle! Fernando Santos'un özel isteği...

Beşiktaş, eski yıldızını geri getiriyor! Taraftarları heyecanlandıran hamle! Fernando Santos'un özel isteği...

Amir Hadziahmetovic'in yaşadığı ağır sakatlık sonrasında orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş, gözünü eski yıldızına dikti. Kartal, eski yıldızını geri getirmek için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana sadece bir transfer yapan Beşiktaş, gözünü İngiltere'ye dikti.

Kış transfer dönemimin başlamasıyla Onana, Rosier ve Bailly ile yollarını ayırarak takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltan Beşiktaş, takviye çalışmalarında düğmeye bastı. Sivas deplasmanında alınan yenilgiyle ağır yara alan siyah-beyazlı ekip, eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana kötü günler geçiren Beşiktaş, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan siyah-beyazlı ekip, gözünü eski yıldızına dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaşadığı ağır sakatlık sonrasında sezonu kapatan Amir Hadziahmetovic'in boşluğunu doldurmak için orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş, İngiliz devi Arsenal formasını terleten Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny'i bonservisiyle kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Mısır Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele eden yıldız oyuncunun menajeriyle görüşmelerin başladığı ileri sürüldü.

Sezon sonunda Arsenal'dan ayrılması beklenen yıldız orta saha oyuncusu, 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş formasını terletmişti. Siyah-beyazlı formayı terlettiği dönemde 36 maçta görev alan Mohamed Elneny, bu karşılaşmalarda 1 gol 4 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan Mohamed Elneny, bu sezon İngiliz devinde sadece 4 maçta görev aldı 71 dakika sahada kaldı.

Yıldız orta saha oyuncusunun Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Elneny, Beşiktaş'a veda etti | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN