Beşiktaş'tan 12 milyon euroluk sponsorluk hamlesi

Beşiktaş'tan 12 milyon euroluk sponsorluk hamlesi

Beşiktaş, gelecek sezon forma göğüs sponsorluğu için Rain Yazılım ile sözleşme imzaladı. Ayrıca sözleşmeye Vodafone Park'taki Güney Tribün'ü sponsorluğu da dahil edildi. Siyah-beyazlılar bu anlaşmadan 12 milyon 250 bin euro artı KDV'lik bir gelir elde edecek

Beşiktaş, kripto varlık platformu Rain ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Rain, gelecek 2 sezonu kapsayan forma göğüs sponsorluğu karşılığında Beşiktaş’a 12 milyon 250 bin Euro ödeyecek. İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

BEŞİKTAŞ OLARAK SON SÖZÜ HEP BİZ SÖYLERİZ

Umarım iki yıl değil, daha fazlası. Verilen ücret değil, en az iki katını sizden almayı düşünüyoruz. Lütfen hazırlıklı olun. Beşiktaş vefakardır. Beşiktaş'ta vefa vardır. Beşiktaşlılar bir yola çıktığında, çıktığı kişiyle yolu yürümeyi çok severler. Bazıları kulübümüzü çok seviyoruz ama söylemeyin, mesleğimiz icabı taraf tutamayız diyorlar. Keşke hakemler de biraz öyle hassas davranabilseler. Beşiktaş olarak son sözü hep biz söyleriz.

MARKA DEĞERİ OLARAK BEŞİKTAŞ'TAN İYİSİ YOK

Kripto para konusunda yatırımcılarımızı da düşünerek hassasiyet gösteriyoruz. Türkiye'nin en iyisiyle anlaşma yaptılar. Daha ötesi var mı? Marka değeri olarak Beşiktaş'tan daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. Duruşu, tarzı, renkleri, stadın olduğu yer, tarihi... Her şeyiyle bir numara. Onlar da bir numarayla olmaktan dolayı mutlular. Umarım her konuda başarılı olursunuz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN