Beşiktaş'a 179 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal yılın transfer bombasını patlatıyor: Canlı yayında tarihi açıklama...

Beşiktaş'a 179 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal yılın transfer bombasını patlatıyor: Canlı yayında tarihi açıklama...

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Hatayspor karşılaşması sonrasında katıldığı bir canlı yayında siyah-beyazlı ekibin masaya oturduğu dünya yıldızını resmen açıkladı.

Sezonun son iç saha karşılaşmasında dün akşam evinde Hatayspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan bir puanla ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yaz transfer dönemi için harekete geçti. Kartal 179 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bir yandan teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da taraftarlarını heyecanlandıracak yıldız transferleri gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda 179 milyon euroluk dünya starına kancayı taktı.

Orta Çizgi'den Ertan Süzgün'ün sorularını yanıtlayan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, sezon sonunda Portekiz devi Benfica ile yollarını ayırması beklenen Arjantinli süper yıldız Angel Di Maria ile görüştüklerini açıkladı.

Ángel Di María - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Arjantinli yıldızın Beşiktaş ile görüşmeyi kabul ettiğini açıklayan siyah-beyazlı ekibin İkinci Başkanı Yücel, görüşmelerin sezon sonunda devam edeceğini açıkladı. Yücel, açıklamasında “Di Maria… Sezon sonu tüm tekliflere açık olduğunu söyledi. Görüşmelere devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Benfica forması altında 48 karşılaşmada görev alan Arjantinli süper yıldız, bu karşılaşmalarda 17 gol 15 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 36 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 179 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Daha önce Real Madrid, Juventus ve PSG gibi dev takımların formasını terleten Arjantinli yıldız, futbol kariyeri boyunca 768 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 179 gol 267 asiste imza attı. Arjantinli yıldızın sezon sonunda Benfica'ya veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN