Beşiktaş'a 53 milyon euroluk gol makinesi! 172 gol 97 asist... Yer yerinden oynayacak!

Beşiktaş'a 53 milyon euroluk gol makinesi! 172 gol 97 asist... Yer yerinden oynayacak!

Yeni sezonda yıldız oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, 53 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde ezeli rakibi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan siyah-beyazlı ekip, 53 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefliyor. Sezon sonunda Cenk Tosun ve Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü İspanya'da buldu.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosuna kaliteli yabancı oyuncuları katmayı hedefleyen Beşiktaş, 53 milyon euroluk golcü için düğmeye bastı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Kartal, sezon sonunda İspanyol devi Atlético Madrid’den ayrılması beklenen Hollandalı golcü Memphis Depay'ı transfer listesine aldı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon İspanyol ekibinin forması altında 28 karşılaşmada görev alırken 9 gol 2 asiste imza attı.

İZLE | Depay, inanılmaz golüyle tüm dünyayı ayağa kaldırdı: Puskas'a aday! | Goal.com Türkçe

Hollandalı yıldız futbol kariyeri boyunca ise toplamda 456 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 172 gol 97 asiste imza attı. Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Siyah-beyazlı ekibin Hollandalı golcü için kısa süre içerisinde resmi hamle yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN