Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman'ı hedef aldı! 'Sıkıntılı biriydi...'

Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman'ı hedef aldı! 'Sıkıntılı biriydi...'

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ömer Şişmanoğlu, Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı. Kartal'ın eski yıldızının açıklamaları sonrasında gözler Aykut Kocaman'a çevrildi.

Pazar akşamı evinde Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş'ın eski yıldızı, Fenerbahçe'nin efsane ismini hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı. Sarı-lacivertli ekibin efsane isminin Beşiktaş'ın eski yıldızına vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Fanatik'te yer alan habere göre; TFF 2.Lig ekibi Bucaspor 1928 forması giyen 34 yaşındaki golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu, Fenerbahçe'nin efsane ismi ve eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ı hedef aldı. Siyah-beyazlı ekibin eski yıldızının Aykut Kocaman'a yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

'SIKINTILI BİRİSİYDİ'

Konyaspor'da birlikte çalıştığı Aykut Kocaman hakkında 'sıkıntılı birisiydi' ifadesini kullanan Şişmanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Konyaspor’a gitmek hayatımdaki en büyük hatamdı. Aykut Kocaman’ı kişilik olarak çok seviyorum ama teknik direktör olarak bayağı bir sıkıntılı birisiydi. Konyaspor’a ilk geldiğim dönem idmanlarda resmen uçuyordum. Avrupa Kupası maçlarından dolayı Beşiktaş’la antrenmanlara erken başlamıştım. Antrenmanları yarıda bırakıp Konyaspor’a transfer olmuştum, onlar yeni sezon hazırlıklarına henüz yeni başlamıştı. Her şeyimle çok güçlüydüm. Aykut Kocaman bana, ‘Benim için Türkiye’deki en iyi ilk 5 forvetten biri de sensin. Çok iyi bir forvetsin ve çok kalitelisin. Ama sen benim için yarım forvetsin’ dedi. Ben de, ‘Hocam, Türkiye’de ilk 5’te olduğumu söylediniz ama bana yarım forvet diyorsunuz. Nasıl oluyor bu?’ dedim. Aykut Hoca, ‘Çünkü sen defans çalışmıyorsun’ dedi.

Ömer Şişmanoğlu: 2 yıl daha Beşiktaş'tayım - Eurosport

Almanya’da eğitim aldığım için orada forvetler topun arkasında kalır, gereken zamanlarda baskı yapardı. Aykut Hoca’ya göre forvetler, orta saha oyuncularının arkasında kalacaktı. Ne demek istediğini gerçekten anlamamıştım. Sağdan sola doğru koşacaktım, her yere basacaktım. O zaman orta sahanın görevi neydi? Konyaspor’da çift forvet olarak oynuyorduk. Aykut Hoca’ya göre hem rakip stoperleri tutacaktık hem de bek oyuncularını kapatacaktık. Yani biz iki forvet olarak 4 rakip oyuncuyu tutacaktık. Orta sahadaki oyuncular, 8 bin metre koşuyordu. Biz ise 12 bin metre koşuyorduk. Ben bu işten bir şey anlamamıştım çünkü o zaman golü nasıl atacaktım? Gücümüz ve nefesimiz kalmazdı ki. Zaten bununla ilgili bir olay yaşamıştım. Fenerbahçe maçında Aykut Hoca’nın dediği şekilde hep koştuk. Bir kontra atak sırasında rakip oyuncuyla bire bir kalmıştım ama topu kontrol edememiştim."

Fenerbahçe'den Aykut Kocaman açıklaması | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN