Beşiktaşlı futbolcuya silahlı saldırı! Siyah-beyazlı camiayı şok eden gelişme...

Beşiktaşlı futbolcuya silahlı saldırı! Siyah-beyazlı camiayı şok eden gelişme...

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan devre arasında ise kiralık olarak Marsilya'ya imza atan Onana Fransa'da silahlı saldırıya uğradı.

Sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Onana, silahlı saldırıya uğradı. Bonservisi Beşiktaş'ta bulunan 24 yaşındaki orta sahadan gelen kötü haber siyah-beyazlı camiada şok etkisi yarattı.

Fransa'dan Europe 1'in aktardığı habere göre; Jean Onana ve takım arkadaşı Faris Moumbagna hırsızlık girişiminin kurbanı oldu. Pazarı, pazartesiye bağlayan gece saat 4 sularında yaşanan olayda hırsızlar, Jean Onana ve Moumbagna'nın içinde bulunduğu aracı çalmaya kalkıştı.

Hırsızların silahla ateş açtığı belirtilirken olay sonrasında araçta çok sayıda kurşun deliği bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş orta saha oyuncusu Jean Onana'nın gönderileceği iddia ediliyor

Onana ve Moumbagna'nın olayda yara almadığı öğrenilirken hırsızların kaçtığı belirtildi. Öte yandan Beşiktaş, Kamerunlu oyuncunun uğradığı saldırısı sonrasında bir açıklama yayınladı.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Devre arası transfer döneminde Fransa’nın Marsilya kulübüne geçici transfer olan Jean Onana’nın hırsızlık girişimi sonrasında silahlı saldırıya uğradığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırıyı yara almadan atlatan Jean Onana’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN