Beşiktaş'ta Giresunspor maçı öncesi kadro netleşiyor

Beşiktaş'ta Giresunspor maçı öncesi kadro netleşiyor

Beşiktaş'ta gözler Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasına çevrildi. Teknik Direktör Valerien Ismael'in ise Giresunspor karşılaşması için kadrosu netleşti.

Son olarak Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, bu hafta Giresunspor deplasmanında kazanıp moral bulmak istiyor. Son 3 maçta galibiyet alamayan ve performansı yüzünden büyük eleştiri alan Valerien Ismael, Giresun'da kazanıp yükselişe geçmek istiyor.

8+3 KURALI KADRO SEÇİMİNİ ZORLUYOR

Türk kuralı yüzünden yıldız futbolcusunu kulübeye atacak olan Ismael, sakatlığı sebebiyle Salih Uçan'dan da sakatlığı nedeniyle mahrum kalacak. Fransız Teknik Adamın Salih Uçan'ın yokluğunda Türk kontenjanını nasıl dolduracağı merak ediliyordu.

bjk antrenman

JOKER YEDEK TAYFUR

Ismael, Salih Uçan'dan açılan kontenjanı Tayfur Bingöl ile kapatacak. Masuaku'yu kulübeye çekecek olan teknik adam, orta sahada ise Gedson'u tekrar ilk 11'e yazacak.

NKOUDOU DA DÖNÜYOR

Milli takımdan sakatlıkla dönen N'Koudou, sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Fenerbahçe maçında oynayamayan yıldız futbolcu takımla beraber antrenmanlara başladı. Giresunspor maçında yine sahada olması beklenen N'Koudou'nun performansı da merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN