Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Fernando Santos 7 oyuncunun üstünü çizdi!

Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Fernando Santos 7 oyuncunun üstünü çizdi!

Portekizli teknik adam Fernando Santos, 7 oyuncunun üstünü çizdi. Kartal, yaz transfer sezonunda 7 oyuncusuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Gelecek sezonun transferleri için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos'un kadroda düşünmediği 9 isimle yollar ayrılacak.

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, yaz transfer dönemi için transfer planlamasına şimdiden başladı. Öncelikli olarak kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Beşiktaş, 8 oyuncuyla yollarını ayırmaya karar verdi.

Sabah'ın haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, yaz transfer döneminde Onana, Hasic, Montero, Rebic, Chamberlain, Muleka ve Rachid Ghezzal ile yollarını ayırmayı planlıyor. Portekizli teknik adam Santos'un bu 7 oyuncu için olumsuz rapor sunduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN