Beşiktaş'tan ayrıldı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Leblebi gibi gol atacak

Beşiktaş'tan ayrıldı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Leblebi gibi gol atacak

Süper Lig'deki şampiyonluk ihtimalini şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçe, ara transfer döneminde eski Beşiktaşlı golcü futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte, son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Beşiktaş forması giydiği dönemde kısa sürede attığı gollerle ligimize damga vuran Wout Weghorst, bu kez Fenerbahçe formasıyla Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Beşiktaş'tan sezon devam ederken ayrılan ve Manchester United'ın yolunu tutan Wout Weghorst, Türkiye'de yakaladığı başarıyı devam ettirmedi. Ne Manchester United ne de Burnley'de verilen şansları kullanamayan Wout Weghorst son olarak Hoffenheim'e kiralandı.

Almanya'da mutlu olmayan ve Burnley'de de forma giymek istemeyen Wout Weghorst'un bu durumunu fırsat bilen Fenerbahçe, Hollandalı golcünün menajeriyle hemen transfer masasına oturdu.

wout-weghorst-fenerbahce-geldi-mi.jpg
Wout Weghorst

WEGHORST FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLACAK MI?

Medyatava'da yer alan habere göre, Türkiye'de yeniden forma giymeye sıcak bakan Wout Weghorst'u ikna eden Fenerbahçe'nin transferi devre arasında tamamlaması ve Weghorst'a çubuklu formayı giydirmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve 18 maçta 13 gollük katkı (9 gol-4 asist) sağlayan Hollandalı golcü, sezonun ikinci yarısını ise İngiliz devi Manchester United'da kiralık geçirmişti.

Bu sezonun başında Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a kiralanan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 14 resmi maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN