Beşiktaş'tan bir bomda daha! İtalyan dünya yıldızı imzayı atıyor: Hem asist hem gol yağdıracak!

Beşiktaş'tan bir bomda daha! İtalyan dünya yıldızı imzayı atıyor: Hem asist hem gol yağdıracak!

Kış transfer döneminde Vincent Aboubakar ve Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katan Beşiktaş, bir yıldızı daha kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yakın.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Kış transfer döneminde ilk olarak Vincent Aboubakar'a imza attıran Beşiktaş, son olarak ise Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic'i 3.2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığını açıklamıştı. Bir maçı eksik olmasına rağmen lider Galatasaray'ın 11 puan arkasında yer alan Beşiktaş, bir transferi daha bitirmeye yakın.

KARTAL, İTALYAN GOLCÜYÜ GÖZÜNE KESTİRDİ

Bu sezon Kamerunlu hücum oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou'dan istenen performansı alamayan Beşiktaş, 27 yaşındaki golcü futbolcuyu gözden çıkartırken gözünü Karagümrük'ün İtalyan golcüsüne dikti.

Şenol Güneş'in gözüne giremeyen, son üç karşılaşmada ise sadece 67 dakika forma şansı bulan golcü futbolcu ile yolları ayırmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı ekip, tecrübeli golcünün yerini dolduracak ismi Karagümrük'te buldu.

Fabio Borini, Beşiktaş'In teklifini kabul etti | Beşiktaş Haberleri

BORİNİ KARTAL YOLCUSU

Bu sezon Karagümrük forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İtalyan golcü Borini'yi gözüne kestiren Beşiktaş, 31 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Övünç Özden'in haberine göre; Karagümrük, Borini’ye karşılık Beşiktaş’tan N’Koudou’yu istedi. N’Koudou gitmeyi kabul ederse transfer tamamlanacak ve Borini sezonun geri kalan kısmında Beşiktaş formasını terletecek. N’Koudou, Karagümrük'e imza atmayı kabul etmez ise Beşiktaş, bonservis bedeli ödeyerek İtalyan golcüyü kadrosuna katacak.

Karagümrük formasını 64 maçta terleten Borini, takımına 28 gol 14 asistlik katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN