Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Samet Aybaba 3.5 milyon euroluk golcü ile masaya oturdu: Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Samet Aybaba 3.5 milyon euroluk golcü ile masaya oturdu: Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezon için kadro çalışmaları başladı. Henüz aradığı teknik direktörü bulamayan siyah-beyazlılar gol sorununu kökten çözecek bir adım attı. Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Samet Aybaba 3.5 milyon euroluk golcü ile masaya oturdu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı yakalamayan Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Başkan Hasan Arat birçok efsane isim ile masaya otururken transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu sezon gol atmada büyük sorunlar yaşayan siyah-beyazlılar aradığı forveti buldu. Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Samet Aybaba 3.5 milyon euroluk golcü ile masaya oturdu. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE'YE YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe başkanlık yarışına doğru gidiyor. İki aday şuan için öne çıkmakta. Biri Aziz Yıldırım diğeri ise Ali Koç. İki isimde kadroda bazı oyuncuları tek kalemde silmiş durumda. Bunların başında ise Edin Dzeko geliyor. İki başkan adayı da Boşnak golcüyü kadroda düşünmüyor. Gelen son iddialar ise gündeme bomba gibi düştü. Fotospor'da yer alan habere göre, Samet Aybaba efsane golcünün menajeri ile masaya oturdu.

yeni-proje-2024-05-25t104235-642.jpg

SAMET AYBABA 3.5 MİLYON EUROLUK YILDIZ GOLCÜ İLE MASAYA OTURDU

Dzeko'nun Beşiktaş'la görüştüğü hatta bu görüşmeden Başkan Ali Koç'un da haberinin olduğu belirtildi. O iddiaya göre Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci, 12 Mayıs'ta İstanbul'a geldi. Samet Aybaba ile görüştü. O dönemde Lucci'nin Aybaba'ya Juventus'tan ayrılacak olan Kostic'i teklif ettiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-05-25t104256-099.jpg

EDİN DZEKO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

37 yaşındaki forvet 17 Mart 1986 yılında dünyaya geldi. Kariyerine Zeljenicar takımında başlayan 1.93 boyundaki forvet 2005 yılında Teplice’ye transfer oldu. Aynı yıl Usti Nad Labem’e geçen Dzeko 2007 yılında ise kariyerindeki önemli bir sıçrayışı gerçekleştirecek Almanya’nın yolunu tuttu. 4 yıla yakın Wolfsburg formasını terleten Dzeko ardından Manchester City’e transfer oldu. Uzun süre Manchester City ve Roma arasında gidip gelen Dzeko 5 yıllık Roma macerasının ardından 2021 yılında İnter’e transfer oldu. 2022-2023 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde finale kalmayı başaran İnter’in kadrosundaki isimlerden biri olan Dzeko sağ ayağını etkili kullanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN