Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Samet Aybaba milli futbolcuyu bizzat aradı: 13 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Samet Aybaba milli futbolcuyu bizzat aradı: 13 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Süper Lig'de bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Beşiktaş'ta gelecek sezon planlaması başladı. Siyah-beyazlı yönetim Portekizli hoca Fernando Santos ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Samet Aybaba milli futbolcuyu bizzat aradı. İmzası an meselesi. 13 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandırıldı. Gelecek sezon şampiyonluk hayali kuran siyah-beyazlılarda kadro güncellenmesi devam ediyor. Son olarak Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, 13 milyon euroluk milli yıldız için temasa geçti. Bizzat arayıp takıma davet etti. İşte sürpriz transferin detayları...

BEŞİKTAŞ'TAN YÜZYILIN TRANSFER HAMLESİ

Defans hattında özellikle hem sağ bek ve hem de sol bekte oyuncu arayışı devam eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürmekte. Başkan Hasan Arat yönetimindeki kafile sonunda aradığı ismi buldu. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, milli futbolcunun transferi için harekete geçti.

yeni-proje-2024-04-03t104253-975.jpg

SAMET AYBABA BİZZAT ARADI: SENİ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Sabah’ın haberine göre Beşiktaş, Alman ekibi Borussia Dortmund takımında forma giyen Salih Özcan’ı transfer listesine aldı. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın milli yıldızı takımda görmek istediği ve bizzar aradığı belirtildi. Aybaba aramada Özcan'a "Seni takımda görmek istiyoruz" dediği iddia edildi.

13 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR

Başarılı orta saha ise "Henüz net karar vermedim. İlerleyen günlerde tekrar konuşalım" karşılığını verdi. Alman ekibinin, iyi bir teklif gelmesi halinde iki yıl daha sözleşmesi olan futbolcunun transferine onay vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

yeni-proje-2024-04-03t104244-103.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösterilen Salih Özcan, Borussia Dortmund formasıyla 27 maçta 1543 dakika forma şansı bulurken gol ya da asist katkısı veremedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN