Beyaz Futbol'da sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: Kimse beklemiyordu...

Beyaz Futbol'da sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: Kimse beklemiyordu...

Beyaz TV'nin reyting rekortmeni spor programı Beyaz Futbol'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Reyting rekortmeni programda yaşanan ayrılık canlı yayında duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorları kıran Beyaz Futbol programında sürpriz bir ayrılık yaşandı. Reyting rekortmeni programda yaşanan sürpriz ayrılık canlı yayında duygu dolu anlara neden oldu.

Futbol dünyasının önde gelen isimleri Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumculuk yaptığı, sunuculuğunu ise Ertem Şener'in üstlendiği Beyaz Futbol programında sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Reyting rekortmeni programda 2011 yılından bu yana muhabirlik yapan Sezgin Gelmez, programdan ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Gelmez, paylaşımında 2011 yilindan bu yana görev yaptığım Beyaz TV/Beyaz Futbol Programi'ndan gün itibariyle ayrıldım. 13 yıllık surede desteklerini her zaman hissettiren iş arkadaşlarıma da her şey için tşk." ifadelerine yer verdi.

Gelmez, canlı yayında programdan ayrılırken duygu dolu anlar yaşandı. 2011 yılından bu yana görev yaptığı Beyaz Futbol'dan ayrılan Gelmez, canlı yayında gözyaşlarına engel olamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN