Bir süredir MS hastalığı ile mücadele ediyordu! Serdar Ortaç müjdeyi sahnede resmen duyurdu: "Hastalığımı..."

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele ediyordu!  Serdar Ortaç müjdeyi sahnede resmen duyurdu: "Hastalığımı..."

Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan müjdeli haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen müjdeli haber hayranlarını sevince boğdu.

Geçtiğimiz aylarda TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, açıklamalarıyla hayranlarını üzüntü içerisinde bırakmıştı. Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcıdan bu kez müjdeli haber geldi.

Geçtiğimiz aylarda sabah kuşağında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olarak canlı yayındaki açıklamalarıyla yürekleri dağlayan Serdar Ortaç bu kez müjdeli haberi verdi.

MÜJDEYİ VERDİ

Geçtiğimiz akşam ünlü bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yaz konserlerine hazırlandığını açıklayan Serdar Ortaç, "Bu sahneyi çok seviyorum. Burada sezon boyu konser verdim. Yazın da Almanya turnem başlıyor. Almanya'ya gideceğim. Sonrasında da Türkiye'de yazlık yerlerde konserlerim olacak" dedi.

Röportajın ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı, bir süredir mücadele ettiği MS hastalığını tamamen atlattığının müjdesini vererek "Hastalığımı tamamen atlatmamın şerefine bu gece sizler ile eğleneceğiz ve kutlayacağız" dedi.

Uzun yıllardır hastalıkla mücadele eden Serdar Ortaç müjdeyi sahnede verdi: Tamamen atlattım

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN