Boey’un talipleri artıyor

Boey’un talipleri artıyor

Süper Lig’de en yakın rakibinin maç fazlasıyla 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da yıldız isimlere Avrupa ekiplerinin ilgisi büyüyor. Cimbom’da performansıyla dikkat çeken Sacha Boey’un talipleri artarken Sarı-Kırmızılılar kapıyı 20 milyon eurodan açacak.

Spor Toto Süper Lig’de teknik direktör Okan Buruk önderliğinde 14 maçlık galibiyet rekoru kıran Sarı-Kırmızılılar son olarak Konyaspor mücadelesinde mağlup olarak seriyi kaybetti. Milli aradan sonra oynayacağı mücadeleyle tekrardan çıkışa geçmek isteyen Cimbom’da kadrodaki sakat oyuncuların geri dönmesi yüzleri güldürdü. Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa ve Konyaspor mücadelelerinde forma giyemeyen Dries Mertens milli aradan sonra ilk 11’de geri dönecek.

Cezası nedeniyle Konyaspor’a karşı oynayamayan Victor Nelson’un da ilk 11’de olacak olması Okan Buruk’un yüzünü güldüren etken oldu. Zirve yarışında yara almadan yoluna devam etmek isteyen Galatasaray’da gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmiş birçok isim bulunuyor. Bu isimlerin başında sağ bekte gösterdiği performansla Sacha Boey geliyor.
Yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan oyuncuya birçok Avrupa kulübünden teklifler geldiği öğrenildi. İngiltere Premier Lig ekiplerinin yakından takip ettiği oyuncu için Aston Villa’nın şimdiden Galatasaray kurmaylarıyla bir araya geleceği iddia edildi.

İngiliz basınında ‘Türk takımının durdurulamayan sağ beki’ olarak öne çıkan Boey için Aston Villa’nın kesenin ağzını açması bekleniyor. Aston Villa’nın yanında Sporting Lizbon ve Lyon’un da istediği isimden 20 milyon üstünde bir gelir bekleyen Cimbom, en fazla teklifi yapan kulüple transfer masasına oturacak. Sacha Boey’in sezon sonunda Avrupa’nın önemli bir kulubüne transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN