Brahim Diaz, Real Madrid’e geri döndü

Brahim Diaz, Real Madrid’e geri döndü

İspanyol futbolcu Brahim Diaz, yaklaşık 3 senedir Milan formasıyla ter döküyordu. Real Madrid, Diaz ile tekrar anlaşarak takıma geri dönmesini istedi. Real Madrid, resmi hesaplarından yaptıkları duyuruda 2027 kadar Diaz ile sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Real Madrid, 3 sezondur Milan’da kiralık olarak forma giyen İspanyol futbolcu Brahim Diaz’ın takıma geri döndüğünü ve sözleşmesinin de 2027 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

diazzz.jpg

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE YARI FİNALDE OYNADI

La Liga ekibi Real Madrid, 3 sezondur kiralık olarak Milan forması giyen İspanyol futbolcu Brahim Diaz’ın takıma geri döndüğünü ve sözleşmesinin de 2027 yılına kadar uzatıldığını duyurdu. 23 yaşındaki futbolcu, Milan’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve İtalyan temsilcisiyle 1 İtalya Lig şampiyonluğu ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalde oynama başarısı gösterdi.

44 MAÇTA FORMA GİYDİ

İspanyol futbolcu, Milan ile bu sezon 33 lig, 10 Şampiyonlar Ligi ve 1’de İtalya Kupası olmak üzere toplam 44 maçta forma giyerken, 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN