Bunu kimse beklemiyordu! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor!

Bunu kimse beklemiyordu! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor!

Pazar akşamı sezonun son maçında evinde İstanbulspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'nın yıldız ismi takımdan ayrılma kararı aldı.

Geçen hafta deplasmanda konuk olduğu Galatasaray'ı mağlup ederek tarihi bir zafer elde eden Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Şampiyonluk şansını son maça bırakan sarı-lacivertli ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Pazar akşamı evinde İstanbulspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de sezon sonunda sürpriz bir ayılığın yaşanacağı öğrenildi.

A Spor'da yer alan habere göre; Geçen yıl yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atan ve bu sezon boyunca attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Edin Dzeko, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etme kararı aldı. Boşnak golcünün yeni durağı şimdiden belli oldu.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Boşnak golcü yaz transfer döneminin başlamasının ardından kulüpten ayrılacak. Arap ekibi Al Hilal'in Boşnak golcü ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Edin Dzeko'nun yıllık 4.2 milyon Euro maaş yükünden kurtulmak için Al Hilal'e her türlü kolaylığı sağlayacağı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 3.3 milyon euro olan 38 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Fenerbahçe forması altında 45 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 25 gol 9 asiste imza attı. Boşnak golcünün sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Edin Dzeko - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN