Bunu kimse beklemiyordu! TFF resmen açıkladı: A Milli Takım'dan 27 yıl sonra bir ilk! Galler maçı o şehirde oynanacak

Bunu kimse beklemiyordu! TFF resmen açıkladı: A Milli Takım'dan 27 yıl sonra bir ilk! Galler maçı o şehirde oynanacak

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan, Hırvatistan, Letonya ve Galler ile aynı grupta mücadele eden A Milli Takımımızın 19 Haziran'da Galler ile oynayacağı maça ev sahipliği yapacak stadyum resmen açıklandı.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde D Grubu'nda Ermenistan, Hırvatistan, Letonya ve Galler ile mücadele eden A Milli Takımımızın 19 Haziran'da Galler ile karşılaşacağı müsabakanın nerede oynanacağı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler ile yapacağı karşılaşmanın Samsun'da oynanacağını açıkladı. Karşılaşma 19 Haziran'da gerçekleşecek.

A Milli Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler ile 19 Haziran'da yapacağı karşılaşma, Samsun'da oynanacağı açıklandı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu, dün gerçekleştirdiği toplantıda A Milli Takımın 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Galler ile yapacağı karşılaşmanın Samsun'da oynanmasına karar verdi.

27 SONRA BİR İLK

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda 19 Haziran Pazartesi günü oynanacak Türkiye-Galler müsabakası, saat 21.45'te başlayacak.

Ay yıldızlılar, daha önce Samsun'da oynadığı tek karşılaşmada 1 Mayıs 1996 tarihinde Ukrayna'yı 3-2 mağlup etmiş ve bu karşılaşma rakibimizle A Milli düzeyde yapılan ilk mücadele olarak kayıtlara geçmişti.

Samsun, Galler karşılaşmasıyla ilk kez A Milli Takımın resmi bir maçına ev sahipliği yapacak ve 27 sene sonra yeniden ay-yıldızlıları ağırlayacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN