Burak Yılmaz canlı yayında bombaladı! Prim krizine açıklık getirdi 'Hakkımı helal etmiyorum! Düzgün adamlar arkadan iş çevirmez'

Burak Yılmaz canlı yayında bombaladı! Prim krizine açıklık getirdi 'Hakkımı helal etmiyorum! Düzgün adamlar arkadan iş çevirmez'

Fortuna Sittard formasını terleten golcü futbolcu Burak Yılmaz, EURO 2016'da yaşanan prim krizine açıklık getirirken eski teknik direktörü Fatih Terim'i adeta topa tuttu. Tecrübeli golcü Trabzonspor'da bazı isimlere hakkını helal etmediğini açıklarken eski takım arkadaşı Giray Kaçar'a sert çıktı.

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard formasını terleten tecrübeli golcü Burak Yılmaz, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya fenomeni Hasan Arda Kaşıkçı'nın H-Talks Twitch kanalına konuk olan 37 yaşındaki golcü futbolcu gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

EURO 2016'da yaşanan prim krizine ilk kez açıklık getiren tecrübeli golcü, EURO 2020'de A Milli Takım forması altında iyi bir kaptanlık ortaya koyamadığını belirterek kendisine tepki gösterirken eski teknik direktörü Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'i de eleştirdi.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan eski takım arkadaşı Remzi Giray Kaçar'a ise sert çıktı. Tecrübeli golcü ayrıca Trabzonspor'daki bazı kişilere hakkını helal etmediğini açıkladı.

bura-3.webp

"GİRAY TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ!"

Bordo-mavili ekipten eski takım arkadaşı Giray Kaçar'ın "Maçı oynadık soyunma odasına girdik. Teofilo birkaç pozisyonda pas vermedi. Biraz sıkıntılar yaşandı ve takım içerisinde 2 tane oyuncu Teofilo’yu tuttu dolabın içine soktu. Yani resmen dolabın içine soktular. Bu kavgadan sonra oyuncunun modu çok düşmüştü.” açıklamalarına karşılık veren Burak Yılmaz, “Ben böyle bir şeye şahit olmadım. Teofilo’yu kimse dolaba kilitlemez. Kilitleyemez. Giray, talihsiz bir açıklama yapmış. Soyunma odasında olan soyunda odasında kalır. Ben olsaydım, böyle açıklama yapmazdım” diye konuştu.

bura-4.jpg

"PENALTI DEĞİLDİ!"

2012-2013 sezonunda Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda oynanan ve 3-3 sona eren Beşiktaş- Galatasaray karşılaşmasında siyah-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Escude ile girdiği ikili mücadele hakkında da konuşan Burak Yılmaz, pozisyonun penaltı olmadığını itiraf ederek "Escude bana orada vurmuş. Ayağı çarpmış Escude'nin ama pozisyon dışarıda. Ama hakem penaltı vermiş. Ama Escude'nin bana müdahalesi var, çünkü o da düşüyor benimle beraber. Ama sonra izledik, pozisyon dışarda. VAR olsa böyle olmazdı." dedi.

"GALATASARAY'DAN AYRILMAYI KAFAYA KOYMUŞTUM"

Galatasaray'dan ayrılış sürecine de açıklık getiren yıldız futbolcu, Çin'e transfer olduğu için pişman olmadığını belirterek "Ben Galatasaray'dayken her şey çok iyiydi. Benim kontratım çok yüksekti. Hak etmiştim. Kontratı TL'ye döndür dediler, döndürdüm. İndirim yap dediler, yaptım. Her şeye evet dedim ama yine de yetmedi. Sivas maçından sonra ayrılmayı kafaya koydum. O zaman West Ham'a transfer olacaktım. Çinliler de gelmişti. 'Menajerimi aradım West Ham'a gidiyorum' dedim. Menajerim bana dedi ki, 'bu Çinliler geldi 1 aydır bekliyorlar. Gidip bari teşekkür edelim' dedi. Sonra başkan beni ikna etti ve Çin'e gittim. West Ham'ı arayıp teşekkür ettik. Çin Ligi'nde futbol çok alt seviye. En yakın deplasman 4 saat. Ama yine de Çin'e gittiğim için pişman değilim." dedi.

bura-2.jpg

"ONLARI HAYATIM BOYUNCA AFFETMEYECEĞİM DÜZGÜN ADAMLAR ARKADAN İŞ ÇEVİRMEZ"

Trabzonspor'dan ayrılış süreci hakkında da konuşan Burak Yılmaz, bordo-mavili takımda üç kişiye hakkını helal etmediğini açıklayarak "Trabzonspor’da taraftarla hiç sorun yaşamadım. Tepkim 3 kişiyeydi. Onları hayatım boyunca affetmeyeceğim. O, üç kişiyi siler geçerim. Beni Trabzonspor seviyor, Şenol Güneş seviyor. Beni Trabzon’da üç kişi sevmiyor. Ben de onları sevmiyorum zaten. O üç kişiye de hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum. Düzgün adamlar, işlerini her zaman yüz yüze hâlleder ve arkadan iş çevirmez." dedi.

bura.webp

"BEN FATİH TERİM'İN YERİNDE OLSAM GÜLMEZDİM!"

2018-2019 sezonunda Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray- Beşiktaş karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sırasında Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in kendisine bakarak kahkaha atmasına tepki gösteren yıldız futbolcu efsane ismi sert sözlerle eleştirdi.

Golcü futbolcu Fatih Terim hakkında "Ben Fatih Terim'in yerinde olsam öyle bir gülüş yapmazdım orada. O an öyle bir durum yoktu. Kaç kişinin önündeyiz. Bana yapılan faul vardı. Neyse konuşmak istemiyorum. Herkes her şeyi biliyor. Türkiye'nin en büyük teknik direktörlerinden bir tanesi. Herkesin saygı duyması gerektiği, herkesin ne olduğunu bildiği, Galatasaray'a en büyük başarıları kazandırmış, Türkiye'nin en büyük teknik direktörlerinden bir tanesi." şeklinde konuştu.

"ONLARA KIRGINIM"

Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe olmak üzere 4 büyüklerin hepsinde forma giyen Burak Yılmaz, "4 büyüklerin hepsinde aslanlar gibi forma giydim. Fenerbahçe hariç hepsinde de hakkını verdim. Camialara kırılmak haddimize değil. Bazı büyük mevkilere küçük insanlar geliyor. Onlara kırgınım." açıklamasını yaptı.

"ÇOK GEREKSİZ YERE POHPOHLANDIK"

Burak Yılmaz, "EURO2020'de oranın büyüklüğünü kaldıramadık. Ben de iyi kaptanlık yapamadım. Orada o reaksiyonu gösteremedik. Bunu kabul etmeliyiz ki gelişebilelim. Çok gereksiz yere pohpohlandık." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANMADILAR KİMSE ZİYARET ETMEDİ"

Lille forması giydiği dönemde Fransa Ligi'nde yaşadığı şampiyonluk hakkında da konuşan Burak Yılmaz, "Lille ile şampiyonluk benim kariyerimde çok özeldi. Ama bir yanım eksikti. Bir sene orada tarih yazdım ama maçımıza Türkiye'den gelen, ziyaret eden olmadı. Belki de şampiyon olacağımıza inanmadılar." ifadelerini kullandı.

"DÜNYA KUPASI'NA GİTSEYDİK DE BIRAKACAKTIM"

Portekiz ile oynanan Dünya Kupası play-off yarı final maçında kaçırdığı penaltı hakkında da konuşan Burak Yılmaz "Portekiz karşısında tarihi bir penaltı kaçırdım. Maç bittikten sonra kafamda maçı oynamadım. Maçı kafasında oynaması gereken kişi belliydi. Dünya Kupası'na gitseydik de bırakacaktım. Şu anda A Milli Takım'ı eleştirmek çok kolay. Herkes akbaba gibi tepelerinde bekliyor. Şu anda o çocuklara destek olmalıyız." dedi.

728xauto.webp

'PRİM' TARTIŞMASINA AÇIKLIK GETİRDİ: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

EURO 2016'da yaşanan prim tartışması hakkında ilk kez konuşan Burak Yılmaz, "EURO2016'da prim 500 bin Euro'ydu. Son maçta ben kadrodaydım ama oynamadım. Bana prim yatmadı. Arda Turan kafama vurdu 'Bana bir hediye alırsın karam.' dedi. Selçuk İnan da 'Ona prim yatmadı.' dedi. Arda Turan da herkesin hakkını savunan bir kaptandır. Arda 'Sen nasıl prim almazsın.' diye sinirlendi.

Ondan sonra bir şey yaşandı. Arda Turan dayanamadı bir şey söyledi. Olaylar öyle başladı. Orada sadece ben değil, yardımcı ekipten kimse prim almadı. Masör, doktor, malzemeci... Kimse almadı. Orada futbolcular aralarında para toplayıp onlara prim verdik. Bu da olay oldu. Gruptan da çıkamayınca prim kavgası çıktı. Bu prim davasını basına kim ne şekilde verdiyse, benim ağzımdan laflar söylediyse sadece onlara hakkımı helal etmiyorum." açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN