Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fernando Santos biletini kesti: 'Gönderilsin...'

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fernando Santos biletini kesti: 'Gönderilsin...'

Bu sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isimle yollarını ayırmayı hedefliyor.

Portekizli teknik adam Fernando Santos'un takımın başına geçmesiyle üst üste galibiyetlere imza atan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Kartal, sezon başında büyük umutlarla takıma katılan yıldız ismiyle yollarını ayırıyor.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, gelecek sezonun planlaması için şimdiden çalışmalara başladı. Kartal, bu doğrultuda yıldız ismiyle ayrılık yaşama kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Hırvat golcü Ante Rebic ile yollarını ayırma kararı aldı. Tecrübeli teknik adamın Ante Rebic için siyah-beyazlı yönetime 'gönderilebilir' raporu verdiği öne sürüldü.

Portekizli hocanın, Rebic'in yetersiz performansı nedeniyle bu kararı aldığı iddia edildi. Siyah-Beyazlı yönetim, yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Rebic ile kısa süre içerisinde vedalaşmayı hedefliyor.

Güncel piyasa değeri 4.2 milyon euro olan Hırvat golcü, bu sezon Beşiktaş forması altında 23 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gol 5 asistlik katkı sundu. Tecrübeli futbolcu son olarak 0-0 sona eren Kayserispor karşılaşmasında 8 dakika süre almıştı.

Beşiktaş, Rebic ile yolları ayırıyor! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN