Christiano Ronaldo'ya büyük haksızlık! Dünya ayağa kalktı: 'Bunu nasıl yaparlar!'

Christiano Ronaldo'ya büyük haksızlık! Dünya ayağa kalktı: 'Bunu nasıl yaparlar!'

Manchester United'e transferi sonrasında sonrasında gündemden düşmeyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo Katar Dünya Kupası'nda da yaşadıkları ile araştırılmaya devam ediyor. Ronaldo'nun çeyrek final öncesi oynanan maçta ilk 11'e alınmaması futbol severleri üzdü. Ronaldo'nun ilk 11'de olmaması ile ilgili araştırmalar devam ederken Portekiz basınında yer alan anketler gündemde yer buluyor.

Bu senenin en fazla araştırılan sporcularından birisi olan dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo yaşadıkları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Dünya Kupasında son 16 turunda İsviçre ile oynayan Portekiz’in kadrosuna alınmayan Ronaldo için hayranları ayağa kalktı. Yapılan araştırmalarda hafta içi yapılan anketler gündeme geldi.

2022 Katar Dünya Kupasında son 16 turunda İsviçre ile karşılaşan Portekiz’de dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kadroya alınmaması dikkat çekti. İlk 11’de forma şansı bulamayan Ronaldo için hayranları ve futbol severler ayağa kalktı. Portekiz maça Costa, Dalot, Pepe, Dias, Cancelo, William, Otavio, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix, Gonçalo Ramos ile birlikte çıkarken Ronaldo’nun ilk 11’de olmaması dikkat çekti.

cristiano ronaldı

Çeyrek finale yükselen Portekiz’de Ronaldo ile ilgili sorunlar bitmek bilmiyor. Maç öncesinde takım kafilesi ile birlikte otobüsten inen Ronaldo’nun moral bozukluğu dikkat çekerken maça yedek başlaması futbol severleri üzdü.

RAMOS MAÇTA 3 GOL KAYDETTİ

Ronaldo’nun yerine kadroda yer bulan Ramos 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Hafta içi Portekiz basınında yapılan anketlerde futbol severlerin %70’lik bölümü Ronaldo’nun çeyrek final yolunda ilk 11’de başlamasını istediğini belirtmesi dikkat çekti.

H Grubunda ki 3 maçta sadece Gana karşısında oynanan ve 3-2 biten maçta gol atabilen 37 yaşında ki dünyaca ünlü futbolcu Katar’da ki ilk maçta Portekiz marşı okunurken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Ronaldo’nun başarıları arasında sadece Dünya Kupası bulunmazken son Dünya Kupasında Ronaldo kupa istiyor.

Portekiz milli takımında 194 maça çıkan Cristiano Ronaldo 118 gol kaydetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN