Ronaldo'ya ağza alınmayacak sözler: Onuru yok

Ronaldo'ya ağza alınmayacak sözler: Onuru yok

Dünya Kupası'na gözyaşları ile veda eden Ronaldo hakkındaki söylemler ve ithamlara bir yenisini de Alman eski futbolcu Dietmar Hamann ekledi. Hamann Ronaldo için, "Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu" dedi.

Manchester United'la yaşadıkları ile gündemden düşmeyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası'nda da tartışmaların odağına oturdu.

Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası'nda favorileri arasında yer alan ancak çeyrek finalde Fas'a 1-0 yenilerek turnuvaya veda eden Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya Alman eski futbolcu Dietmar Hamann'dan eleştiri geldi.

Ronaldo'nun Fas maçının ardından kimseyle konuşmadan direkt soyunma odasına gitmesine tepki gösteren Hamann, "Bir hafta kadar önce sahayı terk eden ve en büyük yıldızlardan biri olan Ronaldo'nun tarihi bir zafere imza atan Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu" ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARI İLE TURNUVAYA VEDA ETMİŞTİ

Kariyerindeki son Dünya Kupası çeyrek finalde veda eden 37 yaşındaki yıldız oyuncu maçın ardından gözyaşlarına boğulmuş ve Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Portekiz ile bir Dünya Kupası kazanmak kariyerimin en büyük ve en tutkulu hayaliydi. Neyse ki Portekiz de dahil olmak üzere uluslararası alanda birçok kupa kazandım. Ülkemizin adını dünyanın zirvesine yazdırmak en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bu rüya için çok mücadele ettim" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN