Ronaldo Suudi Arabistan liginde ilk golünü attı

Ronaldo Suudi Arabistan liginde ilk golünü attı

Tartışmalarla dolu bir şekilde Al Nassr takımına transfer olan Cristiano Ronaldo, takımıyla resmi maçlardaki ilk golünü kaydetti. Yıldız futbolcu, maçın ardından duygularını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Suudi ligindeki ilk golümü attığım için mutluyum" dedi.

Manchester United’la sözleşmesi feshedildikten sonra Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi'nde Al Nassr takımına transfer olan Cristiano Ronaldo, takımındaki ilk golünü attı.

Suudi Arabistan Lig lideri Al Nassr, Prens Abdullah bin Jalawi Stadı'nda Al Fateh'e konuk olduğu maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

foewrarxgama1nc.jpg

Ev sahibi takım, 12. dakikada Cristian Tello ve 58. dakikada Sofiane Bendebka'nın golleriyle iki kez öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı.

foewraxwiaalxdu.jpg

Al Nassr'ın ilk golü, 42. dakikada eski Beşiktaşlı oyuncu Anderson Talisca'dan geldi. Ronaldo ise 90+3. dakikada penaltıdan bulduğu golle takımına beraberliği getirdi.

foewrasx0aabhv4.jpg

Talisca, mücadelenin 90+5. dakikasında direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla 15 maçta 34 puana ulaşan Al Nassr, liderliğini sürdürdü.

DUYGULARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Daha önce Fransa ekibi Paris Saint-Germain'e (PSG) 5-4 yenildikleri özel karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandıran Ronaldo, Al Nassr formasıyla resmi maçlardaki ilk golünü Al Fateh'e atmış oldu.

foewratwqaafvsx.jpg

Maçtan sonra Twitter’dan duygularını paylaşan Ronaldo, şunları söyledi: “Suudi ligindeki ilk golümü attığım için mutluyum. Zoru bir maçta önemli bir beraberlik elde ettik. Tüm takımın burada büyük bir emeği var.”

Al Nassr, 15 maçın ardından averajla birinci sırada.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN