Cimbom’dan kaleye Berke hamlesi

Cimbom’dan kaleye Berke hamlesi

Galatasaray’da teknik heyetin isteği doğrultusunda savunma hattına takviye hazırlığı sürüyor. Cimbom, sol beke Maxim De Cuyper’i isterken kaleci rotasyonunu ise eski Fenerbahçeli Berke Özer ile güçlendirmek istiyor.

Süper Lig’de teknik direktör Okan Buruk’la performansını artırarak iyi bir çıkış yakalayan Galatasaray, Dünya Kupası arasına ikincilik koltuğunda girdi. Dünya Kupası süresince Okan Buruk yönetiminde çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılılarda transfer yapılacak bölgeler de belli oldu. Tecrübeli çalıştırıcının yönetime sunduğu rapora göre en az iki transfer yapılacak.

Öncelikli olarak Patrick Van Aanholt’un takımdan gönderilecek olması ve Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in performanslarının yetersiz bulunması bir sol bek transferine sebebiyet verdi. Galatasaray scout ekibi Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper’i yönetime sundu. Belçika’da kiralık olarak Westerlo forması giyen 21 yaşındaki oyuncu için Brugge yönetimiyle masaya oturan Sarı-Kırmızılı yönetim 10 milyon euronun üstünde bonservis talebiyle karşılaştı.Muslera’nın yaşının ilerlemesi sonrasında gençleşme çalışmalarına da başlayan Galatasaray, Muslera’nın yerine eski Fenerbahçeli Berke Özer’i transfer etmek istiyor. Sezon başında Portimonense’ye giden Berke Özer’in kiralık olarak Galatasaray’a geleceği iddia edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Berke için satın alma opsiyonu içeren bir kiralık transferi için çalışmalarını son aşamaya getirdi. Oyuncunun menajeri ile görüşmelere başlayan Galatasaray, son pürüzlerin düzenlenmesi durumunda Berke Özer’i kaleci rotasyonuna dahil edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN