Deniz Gül’den Porto’ya altın dokunuş: Porto, milli futbolcusunun golüyle liderliğini korudu

Deniz Gül’den Porto’ya altın dokunuş: Porto, milli futbolcusunun golüyle liderliğini korudu

Portekiz Premier Ligi’nde lider Porto, deplasmanda Moreirense’yi 2-1 mağlup etti. Mücadeleye yedek başlayan Deniz Gül, 88. dakikada attığı kafa golüyle takımına üç puanı getirdi.

Portekiz Premier Ligi’nde zirvede yer alan Porto, deplasmanda Moreirense’ye konuk oldu. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, 18. dakikada Souza’nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarında Porto, Aghehowa’nın golüyle skoru eşitledi ve devreye 1-1’lik beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Porto, aradığı golü son dakikalarda buldu. Teknik direktör Francesco Farioli, 74. dakikada Pepe’nin yerine milli oyuncu Deniz Gül’ü oyuna aldı. 88. dakikada kazanılan kornerde Kiwior’un ortasına kafa vuruşu yapan Deniz Gül, topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1’e getirdi.

Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan Porto, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla liderliğini sürdüren mavi-beyazlılar, Deniz Gül’ün kritik golüyle liderlik yarışında kritik 3 puanın sahibi oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN