Derrick Köhn'ün yükselişi Sacha Boey'i bile geçti! 1 ayda bonservis bedelini 12 kata çıkardı

Derrick Köhn'ün yükselişi Sacha Boey'i bile geçti! 1 ayda bonservis bedelini 12 kata çıkardı

GS Haberleri... Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'ın gündemini değerlendiren Nevzat Dindar, sakatlığını atlatan Kaan Ayhan'ın kritik mücadelede görev alabileceğini açıklarken, ünlü yorumcu Tayfun Bayındır ve Erman Toroğlu'nun yeni transfer Köhn hakkında verdiği bilgiler Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Okan Buruk ve öğrencilerinin puan kaybına tahammülü yok. En son Ç.Rizespor'u 6-2'yle geçen Sarı Kırmızılılarda Kaan Ayhan sevinci yaşanırken, devre arasında transfer edilen Köhn'ün takıma olan uyumu ise bir hayli sevinç yarattı. İşte Galatasaray cephesine yakın yazarların yorumları...

KEREM DEMİRBAY UYUM SORUNU YAŞADI

Alman kulübü 10'dan başladı, 8'e indi. Kerem Demirbay biraz diretince 3'e kadar indi. Diğer kulüplerden teklifler vardı. Buna rağmen Galatasaray'a geldi. Saha ortasında çocuklarıyla üçlü çektirdi.

Kerem Demirbay başlarda problem yaşadı. Türkiye'de futbola ayak uydurmakta yaşanan zorluktu. Kerem Demirbay'ın baştaki tedirginliği üzerinden attı. Bu tamamen öz güvenle alakalı.

Icardi tarafından Kerem'e penaltının bırakılması tesadüfi değil. Yerli oyuncular arasında kendisine 'Dayı' lakabı ile çağrılıyor. Muslera , Icardi, Zaha, Torreira ile çok iyi diyaloğu var. Kendisini bu insanlara dinletebiliyor. İletişimi kuvvetli. Takımın süperstarı, hat-trick için penaltıyı ona bırakabildi.

KAAN AYHAN KASIMPAŞA MAÇINA YETİŞEBİLİR

Okan hoca iki günlük izin verdi. Rize maçı öncesi de aynı izin verilmişti. Yoğun fikstürden geçti Galatasaray. 40 küsur maç oldu şimdiden. Okan hoca bu işleri iyi biliyor. Kaan Ayhan durumu korkulduğu gibi değil ama Kasımpaşa maçı netleşmedi. Oynayacağını zannediyorum

BERKAN VE NELSSON DEFANSTA OLACAK

Davinson ve Abdülkerim Kasımpaşa maçında oynaması zor. Birinci derece zorlanma var. Riske edilmeyecek. Rize maçında iyi oynayan Berkan ve Nelsson'u stoperde göreceğiz.

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİNİ EVİNDE OYNAYACAK

Serge Aurier muhtemelen milli ara sonrası takım kadrosunda olacaktır. Trabzonspor maçı var Fenerbahçe'nin. Kasımpaşa maçı Fenerbahçe'ye baskı yaratacaktır. Galatasaray'ın puan avantajı var. Evinde oynayacak derbiyi.

OKAN BURUK'UN HAKEM SÖZLERİ ÇARPITILDI

Hakemlerden sezon başından bu yana dert yanan bir Galatasaray'da bence Okan hocanın sözleri aleyhine kullanıldı. Okan hoca yanlış yaptı. 'Hakemlere güveniyoruz' sözleri çarpıtıldı. Galatasaray kulübü yabancı hakem konusunda hata yaptı. Sanki Türkiye'deki hakemlerden memnunuz algısı yaratıldı. Okan hocadan düzeltme bekliyorum.

LAKABI UÇAN BALON OLDU

Bu arada devre arası transfer döneminde Hannover'den 3 milyon 350 bin Euro'ya transfer edilen Köhn'ün performansı ayakta alkışlanıyor. Uzun yıllardır sol bek sorunu çeken Galatasaray'ın Köhn'le bu problemini atlattığı görülürken, 25 yaşındaki oyuncunun yakın takibe alınması ise bir hayli ilgi uyandırdı. TRT Spor yorumcularından Tayfun Bayındır Gana asıllı yıldız için '40 milyon Euro'dan aşağı etmez' derken, Ümit Özat ise 'Şampiyonlar Ligi'nde oynarsa çok büyük paralara gidebilir' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN