Dünyaca ünlü yıldız, Fenerbahçe'ye veda ediyor! Avrupa'da Türk hocanın çalıştırdığı takıma transfer olacak

Dünyaca ünlü yıldız, Fenerbahçe'ye veda ediyor! Avrupa'da Türk hocanın çalıştırdığı takıma transfer olacak

Fenerbahçe'nin ünlü oyuncusu, sosyal medya paylaşımıyla kafa karıştırdı. 28 yaşındaki oyuncunun, sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpten ayrılarak Avrupa'da Türk hocanın çalıştırdığı takıma transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte detaylar...

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Beko forması giyen Tyler Dorsey, sezon sonunda kulüpten ayrılacağının sinyalini verdi.

28 yaşındaki basketbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı. 24/25'i iple çekiyorum" ifadelerini kullandı.

tyler-dorsey-twitter.jpg

ERGİN ATAMAN'IN TAKIMIYLA ANLAŞTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Daha önce Yunanistan'da Olympiakos forması giyen Tyler Dorsey'in adı yaz döneminde Panathinaikos ile anılmıştı. Yunan ekibinin başkanı Dimitris Giannakopoulos, ABD asıllı Yunan basketbolcuyla her konuda anlaşmaya vardıklarını fakat kulübün ayrılığa izin vermediğini açıklamıştı.

Ajansspor'da yer alan habere göre, adı Panathinaikos ile anılan Tyler Dorsery, daha önce Yunanistan basınına verdiği bir röportajda Ergin Ataman'dan övgüyle bahsetmişti. Tyler Dorsey, şunları söylemişti:

"Panathinaikos iyi bir şey inşa ediyor. Bunu herkes görebilir. Gerektiği yerde saygıyı da göstermeliyiz. Bu sene özellikle iç sahada çok iyiler. Bu atmosferi görmek çok güzel.

Ergin Ataman bir guard antrenörü. Oyun kurucularına serbestlik tanıyor. Çok iyi bir sistemi var bunu rakip olduğumuz için yıllardır fark ediyorum. Ona saygı göstermelisin. Şu ana kadar Panathinaikos'ta iyi iş çıkarıyor."

tyler-dorsey-hangi-takimlarda-oynadi.jpg
Tyler Dorsey

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN