Dünyaca ünlü yıldız Kylian Mbappe, Real Madrid'de

Dünyaca ünlü yıldız Kylian Mbappe, Real Madrid'de

Futbolseverlerin uzun süredir beklediği transfer gerçeğe dönüştü. PSG Başkanı, Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılacağını ve Real Madrid'e gideceğini doğruladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Futbol dünyasında dengeleri tamamen değiştirecek bir gelişme yaşandı. Real Madrid'in uzun yıllardır hayalini kurduğu yıldız futbolcu Kylian Mbappe, sezon sonunda Eflatun-Beyazlı formayı terletecek.

AS'ın haberine göre; PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılacağını ve Real Madrid'e gideceğini doğruladı. Fransız yıldız, sezon sonunda PSG'ye veda ederek Real Madrid'e imza atacak. Mbappe'nin sözleşme detayları da belli oldu. Kylian Mbappe, Real Madrid’den 50 milyon euro maaş ve 120 milyon euro imza parası talep etti. İspanya temsilcisi, bu talebe sıcak bakıyor.

thumbs-b-c-4aa496f07195a095d0729cfb9e066637.jpg

25 yaşındaki yıldız, PSG formasıyla toplam 291 maçta forma giydi. Kylian Mbappe, bu maçlarda toplam 244 gol atarken; 105 de asiste imza attı. Kariyerinde 1 Dünya Kupası bulunan Fransız yıldız, 6 kez de Fransa Ligue 1'de PSG'yi şampiyonluğa taşıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN