Dursun Özbek: Bir koalisyona karşı savaşıyoruz

Dursun Özbek: Bir koalisyona karşı savaşıyoruz

Süper Lig'de tartışmalı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Özbek, bir koalisyona karşı savaştıklarını ifade etti. Futbolcuları Icardi'ye verilen cezayı değerlendiren Özbek "Icardi'ye verilen cezayı haksız buluyoruz" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek düzenlenen sponsorluk anlaşmasında gündemdeki konulara değindi. TFF'nin istifa etmesi gerektiğini tekrarlayan Özbek, bir koalisyona karşı savaştıklarını söyledi.

'KOALİSYONA KARŞI SAVAŞIYORUZ'

Özbek, son günlerdeki yaşanan olaylarla ilişkili olarak "Galatasaray, birçok cephede savaşıyor. Bir koalisyona karşı savaşıyoruz. Aynı abilerimizin Çanakkale'de, Kafkaslar'da şehit düştükleri dönem gibi" ifadelerini kullandı.

Özbek'in açıklamalarından satır başları şöyle:

1kapak-003.jpg

BU FEDERASYON TÜRK SPORUNA FAYDA GETİREMEYECEK

"Yeni seçilmiş bir federasyonun desteklenmesi gerektiğini ifade etmiştim. Öyle bir dönemde kullandım ki bu ifadeyi, Kulüpler Birliği o dönem devam etmemesi gerektiğini düşünüyordu TFF'nin. Biz hep arkasında durduk. Son zamanlardaki hızlı gelişmeler ve olaylar öyle bir seviyeye geldi ki bu federasyonun Türk sporuna fayda getiremeyeceği kanaatine ulaştık.

VAR'I YÖNETEN KİŞİLERDE TEREDDÜTLER VAR

VAR sisteminin Türk futboluna gelmesiyle bazı tartışmaların bitmesi hedefleniyordu. Belirli ölçüde başarılı olmuştur. VAR'ı yöneten kişilerde tereddütler var. Her maçta büyük hatalar olduğu kanaatindeyim. Kişisel bazı davranış biçimleri çerçevesinde VAR'ın faydası da ortadan kalktı. Bizim artık yenilenmeyi düşünmemiz lazım.

5. YILDIZI HEMEN İSTİYORUZ

Şampiyonluk yarışı kafa kafaya gidiyor. Hedefimiz bu sezon ve sonraki sezon şampiyonluk. 5. yıldızı hemen takmak istiyoruz.

BİRÇOK CEPHEDE SAVAŞIYOR

İzliyorsanız, Galatasaray Kulübü birçok cephede savaşıyor. Verdiği bu savaş için de futbola baktığınız zaman bir koalisyona karşı savaşıyoruz. Bunun mevcudiyetini herkes görüyor ve duyuyor. Camiam ve bütün Galatasaraylıların bunu görmesini istiyorum.

Aynı ağabeylerimizin Çanakkale'de ve Kafkaslar'da şehit düştükleri dönem gibi. Şu anda yönetim bir mücadele vermektedir. Camiamızın da bunu görmesi ve bizi desteklemesi gerekiyor.

ICARDİ'YE VERİLEN CEZA

Icardi'ye verilen cezayı haksız buluyoruz. Orada para cezasıyla savuşturulmuş işler var. 7 düvele karşı mücadele ediyoruz derken bahsettiğim konulardan biri buydu. Kimse şüphe duymasın, bu mücadeleden Galatasaray galip çıkacaktır.

CİNAYET MAHALİNE İLK OLARAK KATİL GELİR

Bir tuzağa düşmemek lazım. Rakip takımın bir proje olduğunu daha önce de ifade etmiştim. Başkanlarının özellikle bir proje olduğunu söylemiştim. Bunda hâlâ ısrarlıyım. Proje olma hüviyetini hâlâ sürdürüyorlar. Cinayet mahaline ilk olarak katil gelir. Bunu yorumlamanız lazım. Google'a girin bakın. Kimseyi itham etmek istemiyorum. Ananas, tespih, şike, halı sahada dostluk maçları yazın Google'a, bakın ne çıkıyor karşınıza. Sanki bunları biz yapmışız gibi Hacivat - Karagöz perdesinde bir sürü şey söylüyorlar. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın. İçinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu kafanıza yazın.

Bizim için en önemli şey ülkemizin mutluluğu ve birliği. Rakiplerimize çağrı yapıyorum, saha içinde kalalım. Sürekli kaşıyarak bizi çekme çabanız kötü. Bunun sonuçları kötü olur. Google'da tarayın bakın! Toplumu gerecek şeyleri sürekli gündeme getiriyorlar. Bir defa daha söylüyorum, bu ateş üfleyerek sönmez. Herkes aklını başına alsın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN