Dursun Özbek ile Erden Timur tartışmasını Okan Buruk ayırmasa Galatasaray 1 ay önce şampiyonluktan kopmuştu

Dursun Özbek ile Erden Timur tartışmasını Okan Buruk ayırmasa Galatasaray 1 ay önce şampiyonluktan kopmuştu

Vole kanalında Ali Ece ile birlikte Süper Lig'in 21. haftasını analiz eden Serdar Ali Çelikler'in Galatasaray değerlendirmeleri camiada bomba etkisi yarattı. Dursun Özbek ile Erden Timur arasındaki tartışmaya dikkat çeken Çelikler, Okan Buruk'a ayrı bir parantez açarken ünlü yorumcunun 'Okan Buruk, Muslera ve Türk futbolcular olmasaydı Galatasaray şampiyonluktan kopmuştu' sözleri bir hayli dikkat çekti.

Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe'nin Samsunspor karşısında 2 puan kaybetmesinin ardından Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 yenmesi büyük dikkat çekti. Vole kanalında Sarı Kırmızılı takımın son durumunu analiz eden Serdar Ali Çelikler Okan Buruk'a ayrı bir parantez açarken, ünlü yorumcunun 'Dursun Özbek-Erden Timur' iddiası ise gündeme damga vurdu.

İşte Çelikler'in değerlendirmeleri...

SÜPER LİG'İN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OKAN BURUK'TUR

Süper Lig'in en iyi hocası Okan Buruk'tur. Şu anda hem İsmail Kartal'ın önünde hem Abdullah Avcı'nın, Fernando Santos'u ise henüz bilmiyoruz. Galatasaray sponsor anlaşmalarının ödemelerini erkenden aldı ve futbolcuların maaş krizi sona erdi. Dursun Özbek ile Erden Timur arasında ciddi tartışmalar vardı, Okan Buruk zaten maçlardan sonra onun için kenetlenin diyordu boşuna demiyordu bunları.

OKAN BURUK MUSLERA VE TÜRK FUTBOLCULAR...

Erden Timur başkan olmak istiyor, Suudi Arabistan krizinden sonra Dursun Özbek'in başkan adayı olmama durumu var ayrıca Dursun Özbek'in sağlık sorunları da var. Okan Buruk'un performansı olmasaydı Galatasaray 1-1,5 ay önce dağılmıştı. Muslera ve Türk futbolcuların fedakarlıklarıyla Galatasaray zirvede kaldı.

ERDEN TİMUR FLORYA'YA GİTMİYORDU

Erden Timur şu anda yok Florya'ya gitmiyor, futbolcular Erden Timur'la sık sık görüşüp konuşuyordu sonra bir baktılar Erden Timur ortada yok, para da olmayınca ipler kopmuştu ama Okan Buruk'un idare ve sevki bütün sorunları çözdü.

10 derbinin 7'sini almak çok büyük bir olay. Zaha çok iyi bir futbolcu fakat kendisini Palace'ta zannediyor orada takımın reisiydi ama burası farklı burada tek reis sen değilsin.

Tete'yi, Demirbay'ı, Angelino'yu başarılı bir transfer olarak görmüyorum. Galatasaray'ın en iyi transferleri Sanchez ve Zaha'ydı fakat Zaha henüz beklenen seviyeye gelememişti. Ziyech ise iyi fakat sakatlık problemleri var.

GALATASARAY'I YENMENİZ İÇİN...

Galatasaray İstanbulspor ve Gaziantep FK'yı rahat yener ve yoluna hızla devam eder, Galatasaray'ı yenmeniz için en az 3 gol atmanız gerekiyor ve bu da Süper Lig'de hemen hemen imkansız. Okan Buruk'un derbilerde taktiksel bir zekası var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN