Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Ituma'nın annesi ilk kez konuştu: Kendini bir pencereden...

Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Ituma'nın annesi ilk kez konuştu: Kendini bir pencereden...

Maç için geldiği İstanbul’da kaldığı otelin 6. katından düşerek hayatını kaybeden İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma'nın annesi Elizabeth, "Benim kızım çok güçlüydü. Kendini bir pencereden aşağı atmak istediğine inanamıyorum." dedi

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'un İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'nın 18 yaşındaki voleybolcusu Julia Ituma, dün akşam oynanan Eczacıbaşı maçı sonrası kaldığı otelin 6'ıncı kattaki odasından düşerek hayatını kaybetmişti.

Ülkenin ana akım gazetelerinden La Repubblica’nın haberinde, kızı Julia'nın hayatını kaybettiği haberini aldıktan sonra dün Türkiye'ye hareketinden önce Elizabeth'in "Benim kızım çok güçlüydü. Kendini bir pencereden aşağı atmak istediğine inanamıyorum." dediği ifade edildi.

Anne Elizabeth'in kızının yaşamını yitirdiği yeri ve soruşturma dosyasını bizzat görmek istediği kaydedildi.

Elizabeth'in, Julia'nın son olarak ailesiyle geçen haftaki Paskalya Yortusu'nda bir araya geldiğini ve gayet mutlu olduğunu aktardığı da gazetenin haberinde yer aldı.

Ayrıca Julia'nın Eczacıbaşı Dynavit ile yapılan maçın ardından annesiyle yaptığı telefon konuşmasında, "2 sayı yaptım ama takım kötüydü." dediği aktarıldı.

İtalyan basınına yansıyan diğer bilgilere göre, Julia'nın hayatını kaybetmesi sebebiyle Igor Gorgonzola oyuncularının şok altında olduğu, takımın bugünlerde herhangi bir antrenman yapmasının beklenmediği belirtildi.

Bu arada Igor Gorgonzola takımı taraftarlarının da Julia Ituma'yı anmak üzere yapılacak etkinlikleri belirlemek için bir araya gelecekleri ifade edildi.

Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında 12 Nisan'da Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Eczacıbaşı Dynavit'e 3-0 mağlup olarak elenen Igor Gorgonzola'da 2004 doğumlu oyuncu Julia Ituma, dün sabaha karşı kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti.

Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak 8 Ekim 2004'te Milano'da dünyaya gelen 1.92 metre boyundaki Julia Ituma, İtalya'da yeni "Paola Egonu" olarak gösteriliyordu.

NE OLMUŞTU?

Üsküdar'da kaldığı otelin 6. katından düşen İtalyan voleybol takımı oyuncusu Julia Ituma hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara oyuncusu 19 yaşındaki Julia Ituma dün sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle Barbaros Mahallesi Seyit Ahmet Deresi Sokak'ta kaldığı otelin 6. katından düştü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ituma'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Otelin dış kısmını gösteren kamera görüntülerini inceleyen polis, Ituma'nın saat 05.31'de otel önünde bulunan tentelere çarparak düştüğünü belirledi.

Otel içerisindeki kamera görüntülerinde ise Ituma'nın takım arkadaşı İspanyol uyruklu Lucia Varela Gomez ile kaldığı odadan 22.49 sıralarında çıkarak telefonda konuştuğu, dalgın ve düşünceli şekilde odanın önünde bir saat oturduktan sonra tekrar girdiği odaya başka kimsenin girip çıkmadığı tespit edildi.

ITUMA'NIN CENAZESİ ADLİ TIP'TAN ALINDI

Ituma'nın cenazesi otopsinin ardından bugün uluslararası cenaze hizmetlerinin nakil aracı konsolosluk görevlilerine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN