Eczacıbaşı Dynavit yarı final bileti için sahaya çıkıyor

Eczacıbaşı Dynavit yarı final bileti için sahaya çıkıyor

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final bileti için yarın Polonya temsilcisi Developres ile karşı karşıya gelecek. Eczacıbaşı Dynavit, kendi sahasında oynayacağı maçı 3-2 kaybetse dahi yarı final biletini kazanacak.

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında yarın Polonya temsilcisi Developres'i konuk edecek.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele, saat 19.00'da başlayacak.

Turuncu-beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta Polonya'da karşılaştığı rakibini 3-1 mağlup ederek yarı final için avantaj sağladı. Eczacıbaşı Dynavit, sahasında oynayacağı maçı 3-2 kaybetse dahi yarı final biletini alan taraf olacak.

6 MAÇ KAZARAK ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

E Grubu'nda çıktığı 6 maçı da kazanan Eczacıbaşı Dynavit, direkt olarak çeyrek finale yükseldi.

Polonya ekibi Developres ise A Grubu'nda 6 maçta 4 galibiyetle 2. sırayı aldı ve play-off turunda Fransa'nın Volero Le Cannet takımını eleyerek Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN