Emre Akbaba: Yaşadığım sakatlıklardan sonra çok çalışmaya mecburum

Emre Akbaba: Yaşadığım sakatlıklardan sonra çok çalışmaya mecburum

Yeni sezonun hazırlıkları kapsamında Avusturya’da son hazırlık karşılaşmasında İtalyan ekibi Fiorentina ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Alanyaspor’da geçirmesinin ardından yeni sezon öncesinde takıma geri dönen Emre Akbaba, sarı kırmızılılarda sezon öncesi kampının en çok dikkat çeken isimlerinden biri olarak Teknik Direktör Okan Buruk’un gözüne girmeyi başardı.

Fiorentina ile oynanan hazırlık maçında Haris Seferovic’in asistiyle topu ağlara göndererek takımına galibiyeti getiren Emre Akbaba, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Emre Akbaba yeni sezon için çok çalışıyor

Emre Akbaba'dan flaş açıklamalar

Galatasaray’da Fiorentina ile oynanan hazırlık maçında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından mikrofonların başına gelen Emre Akbaba, yaptığı açıklamalarla taraftarlara seslendi. Emre Akbaba, açıklamalarında;

‘ Yeni sezon hazırlıklarında gerçekten çok çalışıyorum. Bu zamana kadar yaşadığım talihsizliklerden sonra çok çalışmaya mecbur olduğumu söyleyebilirim. Yaptığım çalışmaların ne kadar fark gösterdiğini sahada hissedebiliyorum. Bu olay beni her anlamda rahatlatıyor. 2022-2023 sezonun Galatasaray’a çok daha fazla katkı verebilmek adına elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN