Emre Belözoğlu geceye damga vurdu

Emre Belözoğlu geceye damga vurdu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ankaragücü deplasmanında işlerin yolunda gitmediğini görünce oyuncu değişikliğine gitti ve takımına galibiyeti getiren hamleyi yapmış oldu.

Süper Lig 40. haftasında Ankaragücü’ne konuk olan Fenerbahçe, 3. dakikada kalesinde gördüğü golle şoke olurken, ilk yarıda bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamadı. 

Organize hücum geliştirmekte zorlanan sarı lacivertliler, Alper Potuk’un 3. dakikada attığı golle geriye düştü. Golden sonra da oyunu dengeleyemeyen Fenerbahçe, Ankaragücü’nün farkı artırma şanslarını değerlendirememesiyle nefes aldı. 

Ancak hücumda bir türlü verimli olamayan Fenerbahçe’de teknik direktör Emre Belözoğlu’ndan 35. dakikada jet bir hamle geldi. Genç teknik adam, Mert Hakan Yandaş’ı oyundan alarak sakatlıktan yeni çıkan Gökhan Gönül’ü sahaya sürdü. Sağ bekte görev yapan Ozan Tufan ise, orijinal bölgesi olan orta sahaya geçti. 

DEĞİŞİKLİK GELDİ GOL GELDİ 

Emre Belözoğlu’nun bu hamlesinden 7 dakika sonra Fenerbahçe’nin beraberlik golü geldi. Enner Valencia’nın sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortayı arka direkte tamamlayan Ozan Tufan, takımını 1-1’lik beraberliğe taşıdı. Fenerbahçe maçtaki ikinci şutunda golü bulurken, ilk isabetli şut da oyundan çıkan Mert Hakan Yandaş’tan gelmişti. 

emre.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN