Emre Belözoğlu resmen çıldırdı! Bu kez de gazeteciyle tartıştı 'Telefonunu kapatacaksın...'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında TRT Spor yorumcusu Cem Dizdar ile tartışma yaşayarak dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, bu kez de 3-3 sona eren Hatayspor karşılaşmasının ardından Hataylı gazetecilerle tartıştı. Genç teknik adamın gazetecilere 'telefonunu kapatacaksın' şeklinde tepki göstermesi tepki topladı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'a konuk olan Medipol Başakşehir, rakibiyle 3-3 berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı. Geçtiğimiz günlerde TRT Spor yorumcusu Cem Dizdar'la canlı yayında tartışarak dikkatleri üzerine çeken Emre Belözoğlu, bu kez de Hatayspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında Hataylı gazetecilerle tartışarak adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde, TRT Spor ekranlarında Serkan Yetkin'in sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Spor Manşet' programına telefonla bağlanan Emre Belözoğlu, programın yorumcusu Cem Dizdar'la tartışarak "Cem abi çok güzel anlatıyor. Benimle şahsi derdi olduğunu biliyorum. Benim sesimi kesmeyin, önce ben konuşacağım. Benim kimseyle şahsi problemim yok" şeklinde konuşmuştu. Genç teknik adam bu kez de Hatayspor karşılaşmasının ardından Hataylı gazetecilerle tartıştı.

e1.jpg

Hatayspor karşılaşmasının ardından basın toplantısına katılan konuk takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu, basın toplantısı düzenlediği sırada bir gazetecinin telefonundan yükselen bildirim sesine sert tepki gösterdi.

"BİR ŞEY ABARTTIĞIMIZ YOK KARDEŞİM!"

Basın toplantısında bir gazetecinin telefonundan bildirim sesi yükselmesine "Ben anlamadım. Telefon hala çalıyor. Telefon gibi ses geliyor abi." şeklinde tepki gösteren Emre Belözoğlu, gazetecinin, kendisine "abartmanıza gerek yok bu kadar" şeklinde karşılık vermesine "Ya bir şey abarttığımız yok kardeşim. " diyerek yanıt verdi

Gazetecinin, telefonunun kamerasıyla kendisini çekmesine de tepki gösteren Emre Belözoğlu, bu kez de aynı gazeteciye "Beni niye çekiyorsun sen şimdi?" diyerek çıkıştı.

e2.jpg

SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜ: O ZAMAN TELEFONUNU KAPATACAKSIN

Genç teknik adam, gazetecinin "Siz görevinizi yapıyorsunuz ben de görevimi yapıyorum" yanıtı sonrasında sinir küpüne döndü. Gazeteciye sesini yükselten Emre Belözoğlu, "O zaman telefonunu kapatacaksın. Görevini yapıyorsan telefonunu kapatacaksın. " dedi.

"BAĞIRMAYACAKSIN"

Emre Belözoğlu'nun sesini yükseltmesine tepki gösteren gazeteci, genç teknik adama "Bağırmayacaksın" şeklinde karşılık verdi.

Emre Belözoğlu, bunun üzerine "Telefonunu kapatacaksın" diyerek basın toplantısının düzenlendiği alandan çıktı.

'YİNE EMRE BELÖZOĞLU YİNE OLAY'

Yaşanan bu tartışma sonrasında pek çok sosyal medya kullanıcı Emre Belözoğlu'na tepki göstererek 'yine Emre Belözoğlu yine olay' şeklinde yorumlarda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN