Haftanın panoraması: Geri dönüşlerin haftası

Haftanın panoraması: Geri dönüşlerin haftası

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasına dramatik geri dönüşler damga vurdu. Tam 34 gol sevincine sahne olan haftanın açılışını Ümraniyespor ile Alanyaspor yaptı. İstanbul temsilcisi, ilk gece maçı deneyiminde rakibini Umut Nayir’in önderliğinde 3-1 devirerek bu sezon ilk galibiyetini aldı. Günün diğer maçında ise Kasımpaşa evinde Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Cumartesi gününün ilk müsabakasında Giresunspor, İstanbulspor ile karşılaştı. Maçın başında geri düşen Karadeniz temsilcisi, geri dönüşe imza atarak rakibini 3-2 mağlup etti. Günün kapanış maçında ise iki ezeli rakip Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Sarı-Kırmızılı ekip, Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin birbirinden şık iki golüyle Siyah-Beyazlı ekibi 2-1 mağlup etti. Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde ilk yenilgisini de derbi maçta yaşadı.

dddd.png

HAFTANIN TAKIMI ANTALYASPOR

Pazar gününün açılış seansında Kayserispor, Gaziantep FK’ye konuk oldu. Kayseri temsilcisi, son dakikalarda bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayırılan taraf olmayı başardı. Antalyaspor’un Fatih Karagümrük’ü konuk ettiği mücadele ise haftanın en büyük geri dönüşüne sahne oldu. İlk 18 dakikada 2-0 geriye düşen Akdeniz ekibi, Güray Vural’ın şefliğinde rakibine şok bir mağlubiyet yaşatırken sahadan 4-2 galip ayrılmayı bildi. Günün kapanışında ise Trabzonspor, evinde Konyaspor’u konuk etti. Bordo-Mavililer, 2 penaltı golüyle 2-0 öne geçtiği mücadelede 10 kişi kalan rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı.

Haftanın son maç gününde Fenerbahçe, Sivasspor’u konuk etti. Avrupa yorgunu iki ekibin mücadelesinde maçı 10 kişiyle tamamlayan Kanarya, Valencia’nın golüyle 3 puana uzanan taraf oldu. Haftanın kapanışını ise Hatayspor ile Başakşehir yaptı. Skor üstünlüğünün 3 kez el değiştirdiği karşılaşma 3-3 sona ererken iki takım da 1 puana razı oldu.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN