Beşiktaş’ta kadro sil baştan

Beşiktaş’ta kadro sil baştan

Beşiktaş’ta teknik heyet, performansından memnun olmadığı isimleri kulübeye çekmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, FIFA Dünya Kupası arasına kadar yeterli seviyeye ulaşmayan oyuncuların bölgelerine takviye yapılmasını isteyecek.

Galatasaray derbisinden puansız ayrılan Beşiktaş’ta teknik heyet kadroyu yeniden şekillendiriyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Serik Belediyespor ve Süper Lig’de Antalyaspor’la oynayacakları maçlardan sonra takıma yapılacak takviye bölgelerini kesinleştirecek. Siyah-Beyazlı çalıştırıcı, Galatasaray derbisinden sonra özellikle savunma oyuncularının performansından şikayetçi olurken, fiziksel yetersizliğin altını çizmişti. Ara transferde savunma hattını güçlendirmeyi düşünen Güneş’in, deneyimli bir stoperin yanı sıra sağ bek için rotasyon takviyesi istemesi gündemde. Güneş, orta sahada da Josef de Souza’yı kenara çekmeye hazırlanıyor. Atiba sakatlıktan dönse de yeniden form bulması zaman alacak. Kanadalı futbolcu, yaşı itibarıyla da sakatlıktan çok geç dönüyor. Şu anda Siyah-Beyazlı ekipte sadece forvet hattı konusunda bir arayış yok. Geri kalan kimsenin yeri garanti değil. Siyah-Beyazlı ekip erken bir yeniden yapılanmaya gidecek gibi gözüküyor.

Oyuncuların göstereceği performansın ışığında hem sistem hem de transfer hamlelerine şekil vermeye hazırlanan teknik heyet, idman performanslarını da kriter olarak belirleyecek. Kritik bir karar aşamasında bulunan deneyimli teknik adamın bu konudaki rehberi ise önlerindeki iki maç olacak. Bu karşılaşmalarda olumsuz performans sergileyen oyunculardan, Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda kendilerine kulüp bulmaları istenecek.

KARTAL GÖZÜNÜ BOATENG’E DİKTİ

Beşiktaş’ta öncelikli takviye yapılacak mevkilerden olan stoper için adaylar belirleniyor. Fransız ekibi Lyon’da forma giyen Alman futbolcu Jerome Boateng liste başına yazılan isim oldu. Daha önce de birçok kez Siyah-Beyazlılar ile adı anılan oyuncu için siyah beyazlıların rakam ve form araştırması yapmaya başladığı ileri sürüldü. Lyon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki futbolcunun düşük bir bonservis ücretiyle alınabilme ihtimali nedeniyle listeye girdiği de iddialar arasında yer aldı. Bu sezon Fransız ekibinde fazla şansa bulamayan 1.92 boyundaki futbolcu son 4 mücadele forma giydi.

GHEZZAL GERİ SAYIMDA

Beşiktaş’ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, ayağındaki sakatlık nedeniyle ABD’de ameliyat edildi. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Ghezzal’ın Beşiktaş’ın sağlık kurulu koordinatörü Doç. Dr. Kerem Ülkü’nün katılımıyla Duke Üniversitesinden Prof. Ned Amendola yönetiminde başarılı bir operasyon geçirdiği bildirildi. Rachid Ghezzal’ın rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacağı aktarıldı. Cezayirli yıldız ise “Çok şükür bitti ve her şey yolunda. Her yolu denedikten sonra, son çare olan ameliyat kararını aldık. Tüm bu süreçte bana destek olan kulübüme, sağlık ekibine ve sizlere teşekkür ederim. Desteğiniz çok değerliydi. Yakında yeşil sahalarda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN