Emre Belözoğlu'dan sarı-lacivertli taraftarlara olay reaksiyon

Emre Belözoğlu'dan sarı-lacivertli taraftarlara olay reaksiyon

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Karşılaşmaya ise ev sahibi ekibin teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun tepkisi damga vurdu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Eryaman Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı maçta Ankaragücü, Fenerbahçe'yi Olimpiu Morutan, Anastasios Hacıyovanis ve Garry Rodriuges'in kaydettiği gollerle 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Eski kulübü Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'ndan eleyen Emre Belözoğlu, takımının attığı 3. golden sonra olay yaratan bir reaksiyona imza attı. Genç teknik direktör, Fenerbahçe tribününden gelen tepkilere kafa sallayarak cevap verdi.

İşte o reaksiyon:

(A Spor)

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonunda yaptığı açıklamada net ifadeler kullandı. Genç çalıştırıcı, Fenerbahçe taraftarlarının kendisine yönelik tepkiyle ilgili "Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bundan dolayı da pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN