Erden Timur bunuda başardı! Sadece 5 Milyon Euro'ya dünya yıldınızı getiriyor... Taraftar çıldıracak

Erden Timur bunuda başardı! Sadece 5 Milyon Euro'ya dünya yıldınızı getiriyor... Taraftar çıldıracak

Galatasaray, Devler Ligi'nde gruplara kalmayı garantileyen performansının ardından transferde de büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, önceki transferlerde Gelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech gibi yıldızları kadrosuna katmıştı. Şimdi de gözünü dünya futbolunun dev isimlerinden birine dikti.

Yıllardır Avrupa'nın en büyük takımlarında forma giyen 37 yaşındaki İspanyol savunmacı Sergio Ramos, Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alıyor. Görüşmelerin son aşamasına gelindiği belirtiliyor. Galatasaray yönetimi senelik 10 milyon Euro gibi bir ücretle 1+1 yıllık sözleşme teklif etti. Ramos'un bu teklife sıcak baktığı ve transferin günler içinde resmiyet kazanabileceği açıklandı.

MAAŞTA PÜRÜZ KALMADI, TRANSFER AN MESELESİ

Uzun süredir devam eden görüşmelerde Ramos, maaş beklentisini 5 milyon euro seviyesine çekti. Galatasaray ise deneyimli futbolcuya 4 milyon euro artı bonuslarla dolu bir teklif sunmuştu.

Ramos ile Galatasaray arasındaki maaş pazarlıklarında taraflar arasındaki 1 milyon euroluk farkın kapanması bekleniyor. Eğer bu fark kapanırsa, deneyimli savunmacının kısa süre içinde İstanbul'da olması ve resmi imzayı atması bekleniyor.

1-002.jpg

RAMOS'UN PSG PERFORMANSI VE ERDEN TİMUR'UN ROLÜ

Geçtiğimiz sezon Paris Saint-Germain formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Sergio Ramos, 45 maçta 4 gol ve 1 asistle oynadı. Transfer sürecinde Galatasaray Başkanı Erden Timur'un aktif bir rol aldığı bilgisi de gelen haberler arasında.

GALATASARAY'DA YARI FİNAL HAYALLERİ

Sosyal medyada, Ramos'un transferinin ardından Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselme olasılığının arttığına dair görüşler paylaşılıyor. Bu, sarı-kırmızılı taraftarlar için büyük bir heyecan kaynağı.

2.jpg

NELSSON'A VEDA MI?

Eğer Ramos transferi gerçekleşirse, Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Nelsson ile yollarını ayırabileceği belirtiliyor. Bu durum da takımın savunma hattında önemli bir değişikliği beraberinde getirebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN