Erden Timur molde maçı öncesi bombayı patlattı! 20 milyonluk Milli yıldız Aslan oldu

Erden Timur molde maçı öncesi bombayı patlattı! 20 milyonluk Milli yıldız Aslan oldu

Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği etkileyici performansla taraftarlarını gururlandırıyor...

Son olarak Trabzonspor'u 2-0'lık skorla geçen sarı-kırmızılılar, lige yeni bir enerji ile giriş yaparak puan tablosunda yerini alıyor. Ancak ligin ötesinde, Galatasaray'ın Avrupa macerası da taraftarını mest ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Molde karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle, Cimbom'un Avrupa'da da adından söz ettireceği kesinleşti.

Ancak Galatasaray'ın bu sezonki başarısının arkasında sadece saha içi performansı yok. Kulüp, transfer döneminde de oldukça aktif bir profil çizdi. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da dikkat çekici transferlere imza atan yönetim, Maruo Icardi, Zaha, Tete ve son olarak da Chelsea'den Hakim Ziyech'i kadrosuna dahil etti.

2.jpg

ZEKİ ÇELİK SÜRPRİZİ

Ancak transfer haberleri bitmedi! Galatasaray'ın radarında şimdi de Roma'nın başarılı sağ beki Zeki Çelik var. Roma'nın yıldız ismi için Galatasaray'ın kralama teklifine sıcak baktığı, İtalyan basınından Calcio Mercato tarafından duyuruldu. Bu bilgi, Roma'nın Rasmus Kristensen transferinin ardından sağ bek rotasyonunda bir değişiklik yapmayı planladığı yönündeki haberlerle de örtüşüyor.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Zeki Çelik, geçen sezon Roma formasıyla 34 maça çıkarak etkileyici bir performans sergiledi. 2028 dakika sahada kalma başarısı gösteren 26 yaşındaki milli oyuncu, 1 asistlik katkıyla skora da etki etti. Transfermarkt'ın aktardığı verilere göre Zeki'nin şu anki piyasa değeri 10 milyon Euro.

Eğer bu transfer gerçekleşirse, Galatasaray taraftarlarını hem ligde hem de Avrupa'da heyecanlı günler bekliyor olacak. Galatasaray'ın başarılı transfer stratejisi, taraftarların yeni sezonda büyük beklentilere sahip olmalarına neden oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN