Erden Timur'dan gündemi belirleyecek açıklamalar

Erden Timur'dan gündemi belirleyecek açıklamalar

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, İstanbulspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair merak edilenleri cevaplayan Timur, transfer konusuna da açıklık getirdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur da bu maç öncesinde basının karşısına geçerek gündemle ilgili merak edilenleri cevaplandırdı.

BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ

aa-erdem-timur.webp

Şampiyonluk hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Erden Timur, yaptığı konuşmasında ''Trabzon'daki maç öncesi yemekte geçen sezonki şampiyonluk görüntülerini gösterdik. Bu duygunun ancak tekrar yaşandığında hissedileceğini söyledik. Tek hedefimiz şampiyon olmaktır. Hepimiz her zerremizde hissediyoruz ki biz bu sene şampiyon olacağız. Şampiyonluk meşalesi yandı bir kere. Galatasaray, kenetlendiği zaman kaldıramayacağı kupa yoktur. Mayıs bizim için seçim değil, şampiyonluk ayıdır'' dedi.

Erden Timur, kendisinin başkan olmak istediğine yönelik iddialara da açıklık getirdi. Timur, ''Başkanlığa aday değilim! Telefonlara çıkacak vakit bulamıyorum. Dursun ağabeyimizin devam etmesi gerekir, çünkü devam etmesi gereken projeler var'' ifadelerini kullandı.

BİR VEYA İKİ TRANSFER YAPACAĞIZ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, taraftarların merakla beklediği transferler hakkında da bilgi verdi. ''Kış transfer dönemi çok kısa. Doğru adımlar atmanız gerekiyor'' şeklinde konuşan Timur, aynı zamanda ''Bir veya iki transfer yapacağız gibi görünüyor. İstediğimiz oyuncuları bulduğumuzda bu hamleler yapılacak'' ifadelerini kullandı.

FERNANDO MUSLERA İLE DEVAM KARARI

thumbs-b-c-278b288dc3b65bdf26bc952f3001247c.jpg

Erden Timur, Galatasaray'ın yıllardır kaptanlığını yapan Fernando Muslera'nın geleceği hakkında da açıklamalarda bulundu. Timur, konuyla ilgili "Kaptanımız Fernando Muslera ile görüşeceğiz. Galatasaray için çok önemli bir değer, efsanemiz. Futbol hayatına devam etmek istiyorsa onunla görüşüp bu konuyu aramızda çözeriz diye düşünüyorum'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN