Erling Haaland ve Kevin De Bruyne'den akılalmaz istatistik

Erling Haaland ve Kevin De Bruyne'den akılalmaz istatistik

İngiltere FA Cup'ta Manchester City, deplasmanda Luton Town'u 6-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. City'nin yıldızları Erling Haaland ve Kevin De Bruyne, karşılaşmada futbol tarihine geçen bir iş birliğine imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İngiltere FA Cup 5. tur maçında Manchester City, Luton Town deplasmanına konuk oldu. Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren City ile küme düşme hattında yer alan Town'un karşılaşması, futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir istatistiğe ev sahipliği yaptı.

Manchester City, Luton Town'u deplasmanda 6-2 mağlup etmeyi başardı. Konuk ekipte Erling Haaland, karşılaşmayı 5 gol; Kevin De Bruyne ise 4 asist yaparak tamamladı. Belçikalı yıldız futbolcu Bruyne, Haaland'ın attığı ilk dört golün pasını vererek akılalmaz bir şeyi de başarmış oldu.

(Tivibu Spor)

Manchester City'nin maçtaki diğer golünü Mateo Kovacic kaydetti. Luton Town'ın gollerini 45 ve 52. dakikalarda Jordan Clark attı. Çeyrek finale yükselen City'nin rakibi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN